Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μου αφαιρεί 50 χρόνια! Το σχόλιο της Καμίλα για τη Barbie- ομοίωμά της

Μου αφαιρεί 50 χρόνια! Το σχόλιο της Καμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου ενέπνευσε τη παιχνιδοβιομηχανία Mattel- μόλις έγινε η παρουσίαση στο Μπάκινχαμ

Ακόμα μια διάσημη προσωπικότητα  της παγκόσμιας γυναικείας κοινότητας απέκτησε τη δική της κούκλα Barbie.

Λίγες μέρες μετά τα ομοιώματα της βραβευμένης βρετανίδας ηθοποιού Ελεν Μίρεν, της γερμανίδας κωμικού Ενίσα Αμάνι, της μεξικανής σκηνοθέτιδας Λίλα Αβιλες, της αμερικανίδας σταρ Βαιόλα Ντέιβις, των τραγουδίστριών Κάιλι Μινόγκ και Σάνια Τουέιν κ.α. κυκλοφορεί Barbie με τη μορφή της βασίλισσας Καμίλα.

Η καινούρια κούκλα φτιάχτηκε με αφορμή την 65η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του προιόντος στην αγορά. Η θρυλική φιγούρα που αποτελεί σήμα κατατεθέν της pop culture και αξεπέραστο πρότυπο ομορφιάς, επιχειρεί τα τελευταία χρόνια να προβάλει γυναίκες με κοινωνική προσφορά και ακτινοβολία. Η παιχνιδοβιομηχανία Mattel αποκάλυψε την κούκλα Καμίλα με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Τρίτη στο παλάτι του Μπάκινχαμ.

 

Είναι γεγονός, πως το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες δεκαετίες κατά της νυν βασίλισσας έχει ανατραπεί. Οι Βρετανοί πιστεύουν ότι αντιμετώπισε στωικά τον πόλεμο που δέχθηκε λόγω Νταιάνα και σήμερα είναι το πιο ισχυρό στήριγμα για τον Κάρολο.

 Η 76χρονη royal ηγείται επιπλέον του φιλανθρωπικού ιδρύματος Women of the World, ενός δικτύου για την ισότητα των φύλων και τα επιτεύγματα γυναικών και κοριτσιών. Ως πρόεδρος αποδέχθηκε την τιμητική κυκλοφορία της Barbie και μάλιστα αστειεύτηκε σχετικά:  

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι υπέροχο. Δείχνει σχεδόν 50 χρόνια νεότερη. Είμαι πολύ πολύ ευγνώμων. Ολοι πρέπει να έχουν μια τέτοια Barbie».

Η βασίλισσα ήταν ντυμένη ακριβώς όπως η κούκλα της, με βρετανικά brands. Διάλεξε midi dress Fiona Clare και μαύρη, κοντή  κάπα Amanda Wakeley. Αξεσουάρ ένα βραχιόλι Van Cleef & Arpels, σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια και μαύρες μπότες Eliot Zed. Διατήρησε το συνηθισμένο της χτένισμα, την απλότητα και το χιούμορ της. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και η dame Ελεν Μίρεν.

Ειδήσεις Τώρα

Inner Wheel: Φλας στο υπερωκεάνειο του καρναβαλικού κεφιού, φιλανθρωπικός ο σκοπός

Πήγαμε στα sold out «Ταλέντα» όπου επικράτησε η… «άχαστη» και «φτυστή» Μαρινέλλα

Τα looks των stars μετά τα Oσκαρ, πανομοιότυπες Κιμ Καρντάσιαν- Εμιλι Ραταζκόβσκι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View