Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πήγαμε στα sold out «Ταλέντα» όπου επικράτησε η… «άχαστη» και «φτυστή» Μαρινέλλα

Πήγαμε στα sold out «Ταλέντα» όπου επικρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μεγάλος συνωστισμός στο δημοφιλές show-party, χειροκροτήθηκαν 20 συμμετοχές

Το αδιαχώρητο και φέτος, τελευταία Δευτέρα του Πατρινού Καρναβαλιού, στο καθιερωμένο show- party «Ταλέντα».

Κυριολεκτικά κατάμεστο το νυχτερινό κέντρο Aστέρια Live, υπήρχαν μάλιστα και όρθιοι θεατές. Πολλές είναι οι γνωστές συντροφιές καρναβαλιστών που δεν «χάνουν» με τίποτα το συγκεκριμένο event, καθώς γνωστοί συμπολίτες τολμούν να μεταμφιεστούν ανατρεπτικά, να τραγουδήσουν ζωντανά, να αυτοσαρκαστούν, να κάνουν μιμήσεις, χορευτικά κλπ με το σατιρικό κέφι στα ύψη.

Τα νούμερα επί σκηνής ήταν 20 και όπως πάντα ο νικητής αναδείχθηκε δια βοής και χειροκροτημάτων. Το φαβορί, η «Μαρινέλλα», με… επαγγελματικού επιπέδου αισθητική μεταμόρφωση, «πιστή» κινησιολογική ερμηνεία αλλά και φωνητικές επιδόσεις που δεν συγκρίνονταν με καμίας άλλης συμμετοχής, κέρδισε το διαγωνισμό. Ο επιχειρηματίας της εστίασης Νίκος Σταυρόπουλος, που έχουμε χειροκροτήσει κατά καιρούς ως ερασιτέχνη τραγουδιστή, με το «μπαλέτο» του, ξεσήκωσε δικαίως όλο τον κόσμο.

Είχε να ανταγωνιστεί την καλλίγραμμη ομάδα των Abba με το seventies style, το δίδυμο των αδελφών Καρά με τα κορμάκια aerobic, αλλά και τα αξεπέραστα άσματα της Λίτσας Διαμάντη. Παρέλασαν επίσης στην πίστα Ντόνα Σάμερ, Pulp, Beach Boys, Ρικάρντο Κοτσάντε, Τζίμης Πανούσης και διάφοροι άλλοι καλλιτέχνες ενώ στην έναρξη είχαμε τις απαραίτητες αστείες διαφημίσεις. Κατά τις 2 το πρωί ξεκίνησε ο χορός, με τους θεατές να συνωστίζονται στην πίστα.

Ηταν η 33η χρονιά των «Ταλέντων» με νέο- total gold- παρουσιαστή. Θα λέγαμε πως η έμπνευση φέτος γύρισε το χρόνο πίσω δίχως αναφορές στο σήμερα, ενώ οι πιο δημοφιλείς και συνεπείς πρωταγωνιστές έχουν αποκτήσει πλέον μια συγκεκριμένη ταυτότητα και μανιέρα. Επενδύουν δηλαδή στη δοκιμασμένη συνταγή γέλιου, με την οποία έχουν ταυτιστεί στη διαδρομή τους στα «Ταλέντα». Αλλοι παίζουν με το μπρίο και την τόλμη, άλλοι με το σωματότυπό τους, κάποιοι είναι πιο «χύμα», κάποιοι πιο επιτηδευμένοι. Ολο αυτό προυποθέτει ώρες προετοιμασίας και προβών και βέβαια αστείρευτη ενέργεια και μεράκι.

Και του χρόνου!

*Εχουμε μακρινές εικόνες και αποφύγαμε αναφορές σε ονόματα, πέραν του νικητή, όπως έχει ζητηθεί. Θα δείτε όμως και κάποιες αναρτήσεις παρευρισκομένων από τα social.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View