Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι: Διαψεύδει ο Δήμος ότι...

Πατρινό Καρναβάλι: Διαψεύδει ο Δήμος ότι δε θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ- Ποιες ώρες θα γίνει η μετάδοση

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Προσεχώς το… «Οικογενειακό Καρναβάλι της Πάτρας»

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Διαψεύδει ο Δήμος Πατρέων  φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί και θέλουν να μη γίνεται φέτος μετάδοση της μεγάλης παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού από την ΕΡΤ.

Άλλωστε και φέτος η ΕΡΤ αλλά και η ΕΡΤ3  είναι στους χορηγούς του Πατρινού Καρναβαλιού.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η μετάδοση θα γίνει κανονικά με τη συμφωνία του Δήμου με την ΕΡΤ να αφορά το διάστημα 14:00- 16:00, την Κυριακή.

Να σημειώσουμε ότι η μετάδοση της μεγάλης παρέλασης από την ΕΡΤ είναι από τα «γερά» χαρτιά προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού καθώς δίνει την ευκαιρία σε όλη την Ελλάδα να δει εικόνες από τη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέποντας από μακριά αυτές τις εικόνες επιθυμούν να συμμετέχουν σε μία παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονα η σκέψη από την πλευρά του Δήμου να μετονομαστεί το «καρναβάλι των Μικρών» σε «Οικογενειακό Καρναβάλι της Πάτρας».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σκεπτικό του Καρναβαλικού Οργανισμού ο κόσμος έχει ήδη μετατρέψει το «Καρναβάλι των Μικρών» σε «Οικογενειακό» καθώς σε αυτό συμμετέχουν ολόκληρες οικογένειες. Πρόκειται λοιπόν για μία «επιθυμία» που έχει εκφραστεί στην πράξη και  που ο Δήμος δε βλέπει το λόγο να αρνηθεί. Το αντίθετο, βλέπει την μετονομασία ως ευκαιρία να υποδεχθεί η Πάτρα οικογένειες από όλη την Ελλάδα που θα έρθουν και δουν από κοντά «τι θα πει Πατρινός» αλλά και Πατρινό καρναβάλι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr