Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Ripley»: Νέο ατμοσφαιρικό τρέιλερ με τον Άντριου Σκοτ

«Ripley»: Νέο ατμοσφαιρικό τρέιλερ με το...
Μαρτάτος Tάκης

Η μίνι σειρά των 8 επεισοδίων προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2024 στο Netflix

Kυκλοφόρησε ένα ακόμη συναρπαστικό ασπρόμαυρο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης μίνι σειράς της πλατφόρμας του Νetflix, «Ripley» με τον βραβευμένο με BAFTA ηθοποιό Άντριου Σκοτ (Andrew Scott).

Bασισμένη στο βιβλίο της Πατρίσια Χάισμιθ (Patricia Highsmith) η τηλεοπτική μεταφορά των οκτώ (8) επεισοδίων είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Στίβεν Ζέιλιαν (Steven Zaillian) και με διευθυντή φωτογραφίας τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Έλσγουιτ (Robert Elswit). Το «The Talented Mr. Ripley» το είχαμε δει και ως κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Άντονι Μινγκέλα το 1999 με τον Ματ Ντέιμον στον βασικό ρόλο και μαζί τον Τζουντ Λο και την Γκουίνεθ Πάλτροου. 

Το «Ripley» που θα κάνει πρεμιέρα σε περίπου 1 μήνα, στις 4/4/2024 στην δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix, διαδραματίζεται στην Ιταλία των ’60s.

Το “Ripley” σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Steve Zaillian (The Irishman, The Night Of, A Civil Action), ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός, αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού με την όλο σασπένς και γοητεία αστυνομική ιστορία του. Ο πρωταγωνιστής Andrew Scott (της σειράς “Fleabag”) που τον είδαμε πρόσφατα και στο κοινωνικό φιλμ «All of Us Strangers – Άγνωστοι μεταξύ μας» (προβλήθηκε για 1 εβδομάδα και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε), ενσαρκώνει στη μίνι αυτή σειρά τον μυστηριώδη Tom Ripley. Συμπρωταγωνιστούν ο Johnny Flynn και η Dakota Fanning.

Αξίζει να θυμίσουμε πως σε 3 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας το συγκινητικό φιλμ «All of us Strangers» του Άντριου Χέι έχει ξεπεράσει τα 21.000 εισιτήρια.

*Ο 71χρονος Αμερικανο-Αρμένιος καλλιτέχνης Steven Zaillian, δημιουργός του "Ripley", τιμήθηκε με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και βραβείο BAFTA για το σενάριο της ταινίας «Schindler's List” του Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1993.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ο Άντριου Σκοτ με τον Πολ Μεσκάλ στο φιλ...

Ο Άντριου Σκοτ με τον Πολ Μεσκάλ στο φιλμ "Άγνωστοι μεταξύ μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight