Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ Κιάνου Ριβς θα υμνεί τη δημιουργικότητα σε μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ

Ο σταρ Κιάνου Ριβς θα υμνεί τη δημιουργι...

Μαζί με τον Γκαρντ Χόλινγκερ είναι συνιδρυτές της ARCH Motorcycle και θα πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Roku Original με τίτλο «The Arch Project»

Ο Γκαρντ Χόλινγκερ και ο 59χρονος Καναδός με ρίζες από τον Λίβανο, σταρ Κιάνου Ριβς, συνιδρυτές της ARCH Motorcycle, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Roku Original με τίτλο «The Arch Project».

«Στόχος μας με τη δημιουργία αυτής της σειράς είναι να διερευνήσουμε τις απαντήσεις στο ερώτημα: "Από πού πηγάζει η ανθρώπινη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα;" διευκρίνισαν οι Χόλινγκερ και Ριβς σε κοινή δήλωσή τους.

«Αναζητήσαμε καλλιτέχνες, καινοτόμους και δημιουργούς οι ιστορίες των οποίων ελπίζουμε να εμπνεύσουν τους θεατές να βρουν απαντήσεις που θα βοηθήσουν να ξεκλειδώσουν τη δική τους δημιουργικότητα» υπογράμμισαν.

Ο Γκαρντ Χόλινγκερ είναι γνωστός σχεδιαστής και κατασκευαστής μοτοσικλετών, ενώ ο γοητευτικός Κιάνου Ριβς είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στις επιτυχημένες κινηματογραφικές υπερπαραγωγές Matrix, John Wick και Bill & Ted.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Κιάνου Ριβς είχε πέρυσι δηλώσει για τo φιλμ «John Wick 4» (είχε προβληθεί και στην Πάτρα με μεγάλη επιτυχία) πως «ήταν ο πιο δύσκολος σωματικά ρόλος που είχα μέχρι τώρα».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight