Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ Κιάνου Ριβς αποκάλυψε την ασυνήθιστη ρήτρα στα συμβόλαιά του

Ο σταρ Κιάνου Ριβς αποκάλυψε την ασυνήθι...

Έχει προσθέσει μία ρήτρα που ορίζει ότι οι εμφανίσεις του σε ταινίες δεν μπορούν να παραποιηθούν χωρίς τη συγκατάθεσή του

Ο 58χρονος Αμερικανός σταρ Κιάνου Ριβς των ταινιών Matrix και John Wick, έχει ενστάσεις όσον αφορά στη δύναμη της τεχνολογίας CGI (εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή), σε τέτοιο βαθμό που πριν από χρόνια, πρόσθεσε μια ρήτρα στα επαγγελματικά συμβόλαιά του που ορίζει ότι οι εμφανίσεις του σε ταινίες δεν μπορούν να παραποιηθούν χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Καθώς η χρήση της τεχνολογίας AI (Τεχνητής Νοημοσύνης) γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στη δημιουργία ταινιών, έχει θέσει υπό αμφισβήτηση την ηθική της ψηφιακής αλλαγής της ερμηνείας ηθοποιών.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς John Wick δήλωσε χαρακτηριστικά στο Wired σε μια νέα συνέντευξη: «Νωρίς, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ή μπορεί να ήταν η δεκαετία του '90, άλλαξαν την ερμηνεία μου». O ηθοποιός δεν ανέφερε την ταινία.

«Μου πρόσθεσαν ένα δάκρυ στο πρόσωπό μου και είπα: "Ήταν σαν να μην χρειάζεται καν να είμαι εδώ"» εξήγησε ο Κιάνου Ριβς που γενικά θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς και αγαπητούς Χολιγουντιανούς αστέρες.

Στο μεταξύ η νέα ταινία όπου παίζει «John Wick: Chapter 4 – Κεφάλαιο 4» σε σκηνοθεσία Chad Stahelski ετοιμάζεται σε περίπου 1 μήνα να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες (στις 24/3/2023). Μάλιστα το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ ήδη παίζεται και στην Πάτρα στα Options Cinemas.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight