Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Τρέμει» η καρέκλα του Ρόμπερτ Πάτινσον - Ο Κιάνου Ριβς είναι έτοιμος να υποδυθεί τον Μπάτμαν

«Τρέμει» η καρέκλα του Ρόμπερτ Πάτινσον ...

Το καλλιτεχνικό απωθημένο του Χολιγουντιανού ηθοποιού είναι να υποδυθεί τον «Σκοτεινό Ιππότη»

Αν και έχει παίξει εμβληματικούς ρόλους, που εκτός από χρήματα, του χάρισαν και μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ο Κιάνου Ριβς έχει ένα καλλιτεχνικό απωθημένο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που υποδύθηκε τον Νίο στο «Matrix» και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του, ετοιμάζεται να βάλει τη μπέρτα του σούπερ ήρωα και να υποδυθεί τον Μπάτμαν, ακόμα και στην ηλικία των 57. Αφού δάνεισε τη φωνή του στον ήρωα στην ταινία κινουμένων σχεδίων «DC League of Super-Pets», ο ηθοποιός δήλωσε πως θα ήθελε να φορέσει και τη στολή του.

Μιλώντας στο Extra, ο Κιάνου Ριβς δήλωσε: «Λατρεύω τον Μπάτμαν σαν χαρακτήρα και τον λατρεύω στα κόμικς και στις ταινίες, οπότε ναι, θα ήταν φοβερό να έχω την ευκαιρία να τον υποδυθώ. Πάντοτε ήταν το όνειρό μου, αλλά ο Ρόμπερτ Πάτινσον που τον υποδύθηκε αυτή τη φορά, τα κατάφερε πολύ καλά, ήταν θαυμάσιος».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θα δίσταζε να υποδυθεί τον σούπερ ήρωα ακόμα και σε μια μεγαλύτερη ηλικία. «Αν χρειαστούν έναν πιο ηλικιωμένο Μπάτμαν, θα ήθελα να με υπολογίσουν», δήλωσε.

Σίγουρα κάποια στιγμή, ο ρόλος του Μπάτμαν θα δοθεί σε έναν ηθοποιό μεγαλύτερης ηλικίας. Όπως αναφέρουν μάλιστα, δημοσιεύματα, υπάρχουν ήδη κάποια υποψήφια ονόματα για τον ρόλο.

 

Όπως φαίνεται πάντως, προτεραιότητα έχει το σίκουελ της ταινίας «Batman», το οποίο ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης, Ματ Ριβς ότι ετοιμάζει.

«Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ χωρίς την πίστη και τον ενθουσιασμό όλων των ομάδων σας σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος και θα επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο για το επόμενο κεφάλαιο», είχε δηλώσει ο 56χρονος σκηνοθέτης στο συνέδριο CinemaCon.

Μάλιστα, τον ρόλο του «Σκοτεινού Ιππότη» θα υποδυθεί ξανά ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Όπως αποκάλυψε ο αστέρας του Χόλιγουντ, η προετοιμασία για τον ρόλο αυτόν, δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Εκτός από ειδική διατροφή και ατελείωτες ώρες γυμναστικής, ο Ρόμπερτ Πάτινσον έπρεπε να κάνει τα γυρίσματα σε συγκεκριμένες ώρες, που ο οργανισμός του είχε περισσότερη ενέργεια. Η διατροφή που ακολουθούσε ήταν πολύ αυστηρή και περιλάμβανε καθημερινά βραστό ψάρι, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη.


«Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου βραστό ψάρι και λεμόνι στο πιάτο μου. Βαρέθηκα να τρώω το ίδιο φαγητό καθημερινά», δήλωσε ο ηθοποιός στο On Demand Entertainment και πρόσθεσε πως το μενού του ήταν πλούσιο σε τροφές με πρωτεΐνη, ενώ έφτασε να σιχαίνεται τις κονσέρβες τόνου, που χρειαζόταν να τρώει δύο φορές μέσα στην ημέρα του.


«Δεν έχω φοβηθεί τόσο πολύ για την κυκλοφορία κάποιας ταινίας εδώ και καιρό», παραδέχτηκε, ενώ συμπλήρωσε: «Πρέπει να έχω την τέλεια ισορροπία σεροτονίνης για να παρακολουθήσω τις δουλειές μου. Πρέπει να προπονούμαι για δύο ώρες πριν και να έχω καταναλώσει τεράστια ποσότητα ζάχαρης και καφεΐνης».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight