Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σαν κι εσένα καμιά: Λουλουδένια οπτασία με Erdem η Ρόζαμουντ Πάικ στα βραβεία Governors

Σαν κι εσένα καμιά: Λουλουδένια οπτασία ...

Εκανε πάλι τη διαφορά με 3d flower dress βρετανικού οίκου, παίζει στο πολυαναμενόμενο φιλμ Saltburn

H Ρόζαμουντ Πάικ συνεχίζει ακάθεκτη τις συναρπαστικές εμφανίσεις με θεαματική, couture διάσταση.

H 45χρονη λονδρέζα περπάτησε και εντυπωσίασε την Τρίτη το βράδυ στο κόκκινο χαλί των καθιερωμένων βραβείων Governors, που διοργανώνει η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών παραδίδοντας τιμητικά Oscars. Δυο μέρες λοιπόν μετά το απίθανο, μαύρο Dior look της στις Χρυσές Σφαίρες, φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα Erdem με τρισδιάστατα λουλούδια σε ροζ και κόκκινο επισκιάζοντας τις συναδέλφους της. (Μιλάμε για stars όπως οι Μάργκο Ρόμπι, Νάταλι Πόρτμαν, Φλόρενς Πιου, Τζούλιαν Μουρ, Εμμα Στόουν που είναι ισχυρά style icons).

To φόρεμα ανήκει στην colelction Erdem pre- fall 2024. Mια δημιουργία στράπλες, με 3D εφέ… κήπου, που η Ρόζαμουντ συνδύασε με φούξια σκουλαρίκια Fred Leighton, απλό bob καρέ χτένισμα και πολύ διακριτικό μακιγιάζ. Πολύ λεπτή και με προσωπική φινέτσα, η διάσημη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά στην ταινία «Περηφάνεια και προκατάληψη» πλάι στην Κίρα Νάιτλι, ενώ χρίστηκε και Bond girl. Εχει παίξει σε σημαντικές ταινίες και ήταν υποψήφια για κορυφαία βραβεία ερμηνείας ως τώρα. Εχει σπουδάσει στην Οξφόρδη, είναι κάτοχος Emmy και απέκτησε δυο γιους αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ.  

Το φόρεμα στο lookbook Erdem

Το φόρεμα στο lookbook Erdem

Αυτό το διάστημα πηγαίνει στις απονομές χάρη στο ρόλο της αριστοκράτισσας μητέρας, που υποδύεται στο προκλητικό, ταξικό φιλμ «Saltburn». Με φόντο πύργο της βρετανικής εξοχής, παίζει το γιο της ο κούκλος Τζέικομπ Ελόρντι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View