Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

«Μινιόν» λογική στα μαλλιά των stars, γέμισαν κοτσάκια και bob καρέ οι Χρυσές Σφαίρες

«Μινιόν» λογική στα μαλλιά των stars, γέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δυο τα βασικά trends στο hair styling, τίποτα πομπώδες και περίτεχνο

Στο πνεύμα της απλότητας και της φυσικότητας στα μαλλιά, κινήθηκε η πλειοψηφία των stars στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2024.

Kόντρα στα εντυπωσιακά και μαξιμαλιστικά outfits τα χτενίσματα είχαν μια λιτή, κοριτσίστικη χάρη.  Δεν είδαμε υπερβολές από τους experts του hair styling, αντίθετα μια σύγχρονη και αφαιρετική διάθεση  στην εικόνα της γυναικείας ομορφιάς. Ως κυρίαρχα trends θα αναφέρουμε τα λεγόμενα «bob» καρέ σε πιο κοντό μήκος αλλά και τα κοτσάκια της μπαλαρίνας ή αλλιώς «balletcore buns». Ονόματα σαν την Κάρει Μούλιγκαν και τη Σελένα Γκόμεζ ή την Εμιλι Μπλαντ τα ανέδειξαν υποδειγματικά.

Τα διασημότερα περιοδικά υπογραμμίζουν ότι η «φλυαρία» σε «μύτες», «κύματα» κλπ έχει παρέλθει. Το ίδιο και ο όγκος. Ένα επίσημο ρούχο φαίνεται καλύτερα όταν το κεφάλι δεν έχει πολλές φανφάρες.

.Υπήρξαν βέβαια κάποιες από τις ωραιότερες του event όπως οι Τζένιφερ Λόπεζ, Μάργκο Ρόμπι, Τέιλορ Σουίφτ, Τζένιφερ Λόρενς που επέμειναν στο μακρύ μήκος αλλά θεωρήθηκε κάτι αναμενόμενο. Το ίδιο συνέβη με τα pony tails- αλογοουρές που προτίμησαν Νάταλι Πόρτμαν και Τζούλιαν Μουρ. Η Τζένιφερ Ανιστον διέφερε και συζητήθηκε επειδή το νέο της κούρεμα θύμιζε την εποχή των «Friends» αλλά δεν άρεσε τελικά…  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View