Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mάργκο Ρόμπι: Επιμένει στο Barbie style, φόρεσε ροζ πουά Balmain σε απονομή

Mάργκο Ρόμπι: Επιμένει στο Barbie style,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κούκλα αμερικανίδα star ξεσήκωσε τα βλέμματα στα Palm Springs International Film Festival Film Awards

Θεωρείται ήδη η μεγάλη αντίπαλος της πρωταγωνίστριας του Λάνθιμου, Εμμα Στόουν λόγω της πολύκροτης ταινίας «Βarbie» που έσπασε ταμεία παγκοσμίως.

Λέγεται μάλιστα πως θα αναμετρηθούν στα Οσκαρ… Προς το παρών, η πανέμορφη Μάρκο Ρόμπι συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί, με looks που παραπέμπουν στη διάσημη κούκλα. Αυτή τη φορά μάγεψε τα φλας στα βραβεία Palm Springs International Film Festival Film Awards με ροζ μίνι φόρεμα με μαύρα πουά και super trendy rosettes (μπουτονιέρες) από την  Balmain collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με ασορτί peep-toe γόβες.

 

H girly εμφάνιση της 33χρονης star γοήτευσε το κοινό που την καταχειροκρότησε με συνοδό τον συνομήλικο σύζυγό της και παραγωγό Τομ Άκερλεϊ, με τον οποία μάλιστα έχουν ιδρύσει τη δική τους εταιρία παραγωγής.

Όπως έχει ομολογήσει η Μάργκο, λόγω των απανωτών ταινιών που συμμετέχει διατηρούν  σχέση εξ αποστάσεως και σπάνια φωτογραφίζονται δημοσίως μαζί. Γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια όταν εκείνος εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη. Στο Παλμ Σπρινγκς παρέδωσαν μαζί βραβείο στη σκηνοθέτιδα της Barbie, φιλμ που διεκδικεί 9 Χρυσές Σφαίρες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View