Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Ουρές στους κινηματογράφους και sold out οι preview προβολές του “Poor Things” στις 59 αίθουσες

Ουρές στους κινηματογράφους και sold out...

Η νέα ταινία του Γ. Λάνθιμου παίχθηκε ως preview στις 26 & 27/12 και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε & ξεκινά να προβάλλεται κανονικά από την Δευτέρα, Πρωτοχρονιά 2024 στη Βέσο και στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Η πολυαναμενόμενη και υποψήφια για 7 Χρυσές Σφαίρες νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things” μετά το Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και τις διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως κυριάρχησε στο ελληνικό box office το γιορτινό διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου, όπου προβλήθηκε ως preview μονάχα για μια παράσταση σε 59 αίθουσες της χώρας, πριν την επίσημη έξοδό της στις αίθουσες την Πρωτοχρονιά 2024.

Previews του φιλμ έγιναν και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε ενώ από την Δευτέρα 1/1/2024 το «Poor Things» ξεκινά να προβάλλεται κανονικά τόσο στη Βέσο Μάρε όσο και στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη.

Την ίδια στιγμή που οι κριτικοί μιλούν για το απόλυτο αριστούργημα που θα κυριαρχήσει στη φετινή Οσκαρική κούρσα, οι θεατές ενθουσιασμένοι ανεβάζουν στα Social Media φωτογραφίες από ουρές έξω από κινηματογράφους και δίνουν ήδη το Όσκαρ στον Έλληνα δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο που με κάθε του ταινία ανεβάζει κι άλλο τον πήχη πρωτοτυπίας, δημιουργικότητας και άρτιου καλλιτεχνικού αποτελέσματος, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας διανομής Feelgood.

Σχεδόν 17.000 θεατές πρόλαβαν και απόλαυσαν ήδη το διήμερο 26-27 Δεκεμβρίου 2023 την εκπληκτική Emma Stone σε μια ερμηνεία που εικονογραφεί σωματικά και υποκριτικά με χιούμορ και ενσυναίσθηση τη δύσκολη πορεία μιας γυναίκας κόντρα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των ανδρών που την περιτριγυρίζουν και η αναμονή για την επίσημη έξοδο της ταινίας έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς πολλοί δεν κατόρθωσαν να βρουν εισιτήριο για τα previews.

Όλοι οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν την νέα ταινία του πολυβραβευμένου και εμπνευσμένου Γιώργου Λάνθιμου όπως προείπαμε, από την Πρωτοχρονιά 2024 και μετά, οπότε και θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας και να γίνουν κοινωνοί αυτής της μοναδικής κινηματογραφικής εμπειρίας με την υπογραφή του Έλληνα δημιουργού που κατόρθωσε να διακριθεί παγκοσμίως.

Το “Poor Things” όπου παίζουν και οι Μαρκ Ράφαλο και Γουίλεμ Νταφόε, συγκεντρώνει στο rotten tomatoes ποσοστό 93% ενώ στο πιο απαιτητικό metacritic έχει ποσοστό 86%.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil