Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλική Τρουφάκου: «Mου έλεγαν παλιότερα ότι μοιάζω με την Κάμερον Ντίαζ»

Βασιλική Τρουφάκου: «Mου έλεγαν παλιότερ...

"Δεν είναι υπερβολικό τώρα που σε κοιτάζω από κοντά" υπογράμμισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Την Βασιλική Τρουφάκου υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε την ομοιότητα που έβλεπαν στο παρελθόν αρκετοί κοντινοί της άνθρωποι ανάμεσα σε εκείνην και μια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ.

 Πιο συγκεκριμένα, η Βασιλική Τρουφάκου δήλωσε αρχικά πως «τηλεοπτικά τελειώσαμε μόλις από τον Γιατρό στον Alpha και ανοίγουμε τα φτερά μας για το Famagusta στο MEGA».

«Famagusta ε; Μπράβο! Πολύ ωραίες δουλειές! Ωραίες δουλειές, μπράβο σου. Σου έχει πει κανείς ότι μοιάζεις με την Κάμερον Ντίαζ;» ρώτησε, αιφνιδιαστικά ομολογουμένως, ο Φώτης Σεργουλόπουλος την καλεσμένη του με εκείνη να απαντάει με χαμόγελο ως εξής. «Μου το έλεγαν πιο μικρή αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό».

 «Όχι, δεν είναι υπερβολικό τώρα που σε κοιτάζω από κοντά… Ρε παιδί μου, από κοντά που σε βλέπω τώρα, γιατί μου ήρθε;» επέμεινε ο παρουσιαστής της εκπομπής στην «ομοιότητα» με την Βασιλική Τρουφάκου να σχολιάζει πως «δεν ξέρω, μου το έχουν ξαναπεί αλλά μου φαίνεται πολύ ωραίο. Είναι πολύ ωραία η Κάμερον, το κρατάω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight