Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Balenciaga: Ξανάρχισε τα «τρελά» του με παλιά εσώρουχα κι εμφανείς ετικέτες, παρούσα η Κιμ

Balenciaga: Ξανάρχισε τα «τρελά» του με ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το εκκεντρικό show στο Παρίσι ήταν μια σάτιρα για την απληστία και τον καταναλωτισμό…

Αμφιλεγόμενος ο απόηχος της τελευταίας επίδειξης του οίκου Balenciaga στο Παρίσι.

Ακόμα μια φορά ο αιρετικός καλλιτεχνικός διευθυντής Demna Gvasalia επένδυσε στην έκπληξη και όχι στην ουσία του σχεδιασμού, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Η εμφάνιση της πρέσβειρας και super star της reality tv και των επιχειρήσεων, Κιμ Καρντάσιαν, προκάλεσε «πανικό» στους δρόμους και καταιγισμό φλας στο event, αλλά βέβαια πολυσυζητήθηκαν και τα αναπάντεχα looks στην πασαρέλα.

Η συλλογή φθινόπωρος- χειμώνας 2024/25 είχε -υποτίθεται- κοινωνικό μήνυμα και σατιρική διάσταση. Τα μοντέλα παρέλασαν μασώντας τσίχλες με πελώρια γυαλιά- μάσκες, ενώ ηχούσε μήνυμα του Gvasalia για το εάν έχουμε περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε και γιατί ποτέ τίποτα δεν μας είναι αρκετό. Κατά την άποψή του, μόνο η πολυτέλεια πλέον είναι το συνώνυμο της δημιουργικότητας και όχι το διαρκές shopping στο eBay.

To ρούχο που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ένα φόρεμα- κολάζ από παλιά εσώρουχα. Όμως είδαμε και τζιν παντελόνια φορεμένα ως εσάρπες, φούτερ το ένα πάνω στο άλλο, φούστες από γάντια και φανέλες κ.α. Ακόμα και τα τσόκερ είχαν διάφορα κρεμαστά charms που σχεδόν δεν χωρούσαν στο λαιμό. Tέλος, οι ετικέτες σε καρτελάκια κρέμονταν εμφανώς στο catwalk… Να το αποκαλέσουμε γιουσουρούμ; 

Πέρα από την Κιμ που υπογράμμισε τα οπίσθιά της με δαντελένια τουαλέτα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επίδειξης οι Σερένα Γουίλιαμς, Σάλμα Χάγιεκ, Ιζαμπέλ Ιπέρ. Τα μοντέλα Βιτόρια Τσερέτι και Αντούτ Ακές ήταν τα πιο εντυπωσιακά ενώ η καλλονή Εύα Ερτζιγκόβα κρατούσε ψεύτικο σκυλάκι. Ο ηθοποιός Κόουλ Σπράουζ φορούσε τόσο μεγάλο σακάκι που έγινε ξεχωριστό θέμα στο People. Δείτε και θα καταλάβετε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View