Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σοφία Καρβέλα: Στο τιμόνι του αμερικάνικου label Equipment, βγήκε η πρώτη της συλλογή

Σοφία Καρβέλα: Στο τιμόνι του αμερικάνικ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η στυλίστρια κόρη της Αννας Βίσση στέφθηκε creative consultant και μίλησε στο περιοδικό WWD

Εμπειρη στυλίστρια με έδρα την Αμερική, η 40χρονη κόρη της Αννας Βίσση Σοφία Καρβέλα, βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα λόγω των trendy looks της στο Instagram αλλά και όταν αναφέρεται στη διάσημη μητέρα της, στη μητρότητα, το διαζύγιο, τις εξαρτήσεις κ.α.

Πολλοί την παρακολουθούν, είναι πολύ δραστήρια στο διαδίκτυο. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως έχει εργαστεί για καιρό στο πλευρό της ονομαστής ενδυματολόγου και fashion guru, Πατρίτσια Φιλντ, που σφράγισε το ντύσιμο της τηλεοπτικής Carrie, στο Sex & the City.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή μαγιό ενώ επιμελείται το βεστιάριο της «απόλυτης» μαμάς της.

Μόλις ανακοινώθηκε πως η Σοφία Καρβέλα κάνει ένα σημαντικό, νέο βήμα με διεθνές status. Ανέλαβε επικεφαλής του αμερικάνικου fashion label Equipment και μόλις αποκαλύφθηκε η πρώτη της συλλογή για τον επόμενο χειμώνα. H Εquipment ξεκίνησε το 1976 ως σήμα του Λος Αντζελες από τον Christian Restoin, σύζυγο της πρώην editor-in-chief της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld.

Διακινήθηκε σε 60 χώρες και από το 2010 επιχειρήθηκε η αναγέννησή του από την εταιρεία Max Azria. Με «κάθετα» flagship καταστήματα στο Σόχο της Νέας Υόρκης και στο Δυτικό Χόλιγουντ, το 2016 συνεργάστηκε με την Κέιτ Μος ενώ είχε πρόφατα καλλιτεχνική υπεύθυνη το μοντέλο- φωτογράφο και style icon Daria Werbowy. Tώρα λοιπόν αναλαμβάνει τη δημιουργική διεύθυνση μια Ελληνίδα, η Σοφία Καρβέλα.

 

Όπως λέει ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος στο γνωστό περιοδικό WWD: «Equipment Unveils First Collection Under New Creative Director Sofia Karvela». 
Όπως εξήγησε η ίδια: «Ηθελα να δημιουργήσω κυρίως ένα lifestyle outfitting. Αυτή είναι η αληθινά πρώτη μου συλλογή. Κάθε κομμάτι είναι σε σχέδιο, φωτογράφιση και styling δικό μου». Η Σοφία προτείνει ένα classy & cosy ντύσιμο που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο. Soft & structured tailoring με κοστούμια, μια γκάμα πλεκτών και cropped jackets, πρακτικά denim layers, δερμάτινα bombers,  χαλαρά seventies πουκάμισα, day-to-night dresses συγκαταλέγονται στην collection της. Eπίσης λάνσαρε και νέο logo. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View