Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Saint Laurent front row: Όλα τα βλέμματα στο δερμάτινο σορτσάκι της Κέιτ Μος

Saint Laurent front row: Όλα τα βλέμματα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην εβδομάδα του Παρισιού, η βρετανίδα style icon απέδειξε πως τα 50 είναι τα νέα 30

Συνωστισμός διασημοτήτων στο πολυαναμενόμενο show fall- winter 2024-2025 του εμβληματικού οίκου Saint Laurent στο Παρίσι.

Στην πλατεία Jacques Rueffshe, κοντά στον Πύργο του Αιφελ, κάθισαν front row από την Κατρίν Ντενέβ και τη Σάρλοτ Ράμπλινγκ μέχρι τις Μόνικα Μπελούτσι, Λίντα Εβανγκελίστα, Κάρλα Μπρούνι, Εύα Ερτζιγκόβα, Ολίβια Γουάιλντ, Ζόε Κράβιτζ, Ζόε Σαλντάνα, Λίλι Κόλινς, Ελσα Χοσκ κ.α. Παρά τα εφαρμοστά, διάφανα outfits σε γήινους τόνους που ανέδειξαν τα καλλίγραμμα μοντέλα και τις stars που έδωσαν το παρόν χωρίς σουτιέν, μια ήταν η ντίβα που μαγνήτισε τα φλας: Η αμίμητη Κέιτ Μος.

 

Συνοδευμένη από την κόρη της Λίλα, η βρετανίδα super model ήταν ντυμένη πολύ επίκαιρα, υιοθετώντας το πολυσυζητημένο «mob wife» ύφος αλλά και το ρεύμα των micro shorts, μεγάλο must το φετινό καλοκαίρι. Εμφανίστηκε με κοντή, πλούσια γούνα και εσωτερικό σύνολο που αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της. Όταν μάλιστα στο after party αποκαλύφθηκε το πολύ κοντό δερμάτινο σορτσάκι της, ξεκίνησαν δημοσιεύματα εστιασμένα σε εκείνη. Τα πόδια της έδειχναν υπέροχα με διάφανο, μαύρο καλσόν και λεπτεπίλεπτες γόβες. Τα μαλλιά της ήταν ατημέλητα όπως συνηθίζει, καθώς έλυσε τον κότσο της επίδειξης. Ακόμα μια φορά, τα media υπογράμμισαν πως παραμένει «μια και μοναδική» όσο αφορά στο προσωπικό style, ενώ πάντα θα δείχνει νέα χάρη στην γνήσια αισθητική του rock party girl. Η Μος ουδέποτε δεν φλέρταρε το lady chic του «σαλονιού». Aκόμα και τώρα- που μόλις έκλεισε τα 50- θυμίζει ατίθασο κορίτσι του Λονδίνου.

Η Μος βρέθηκε στην Paris Fashion Week διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο Ritz, από όπου αναχώρησε μαυροντυμένη, με μακρύ φούτερ, κολάν και μπότες.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο μήνα γιόρτασε τα 50 της χρόνια εκ των οποίων τα… 36 βρίσκεται διαρκώς στο fashion προσκήνιο! Από τα 14 της, όταν την ανακάλυψαν στο αεροδρόμιο JFK, συνεχίζει μια αξιοσημείωτη καριέρα στη μόδα. Ξεκίνησε να ποζάρει ως διάδοχος της Τουίγκι, λόγω του πολύ αδύνατου κορμιού της και της χλωμάδας με της φακίδες στο πρόσωπό της. Ηταν το αντίπαλον δέος στις δίμετρες «αμαζόνες» που βασίλευαν τότε (Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβανγκελίστα, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ κ.α). Με μόλις 1.70 ύψος έκανε τη διαφορά στις αισθησιακές ασπρόμαυρες καμπάνιες του Calvin Klein εν έτει 1992 και 1993.

Η μοναδική θεατρικότητα και η ικανότητα μεταμορφώσεων μπροστά στο φακό, την έχρισαν super star αν και κατηγορήθηκε στην πορεία για την προβολή του ανορεξικού προτύπου, της κραιπάλης και των εξαρτήσεων. Το ντύσιμο με ταυτότητα και επιδραστικό αντίκτυπο της χάρισαν τον τίτλο του διαχρονικού style icon. Δικαίως, δε νομίζετε;  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View