Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ενωση Γυναικών Πάτρας: Πρόσφερε καφέ, βραβεύσεις και συγκίνηση σε κατάμεστη αίθουσα, δείτε στιγμιότυπα

Ενωση Γυναικών Πάτρας: Πρόσφερε καφέ, βρ...

Ηταν μια ενωτική εκδήλωση με μεγάλη και θερμή ανταπόκριση από συμπολίτισσες που λένε ναι στην κοινωνική αλληλεγγύη

Συμπληρώνει 33 χρόνια δράσης και ετοιμάζεται για πανηγυρικό εορτασμό στο Συνεδριακό της πανεπιστημιούπολης η Ενωση Γυναικών Πάτρας (ΕΓΥΠΑ), αλλά έσμιξε προκαταβολικά με τα μέλη και τους φίλους της την περασμένη Δευτέρα το βραδάκι.

Η πρόκληση για καφέ σε κλίμα ενωτικό και με σημαία την έμπρακτη ευαισθησία και αλληλεγγύη είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς οι εσωτερικοί χώροι του Distinto στο Ριο γέμισαν από άκρη σε άκρη. Χαιρέτησε η πρόεδρος του σωματείου, Άννα - Μαρία Ρογδάκη  επιχειρώντας ιστορική αναδρομή στην προσφορά της ΕΓΥΠΑ και υπογραμμίζοντας τους ανιδιοτελείς σκοπούς της, σε μια κοινωνία που μετράει τις πληγές της.

 Με συντονισμό της δημοσιογράφου Νικόλ Μακρή, υπεύθυνης Τύπου και δημοσίων σχέσεων, έγιναν βραβεύσεις με έντονα συγκινητική διάσταση. 

Η γιατρός και πρώην αντιδήμαρχος Άννα Σπηλιωτακάρα- Ρηγοπούλου υποβασταζόμενη από την κόρη της Ασπασία Ρηγοπούλου, διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο με το έμβλημα της Ένωσης και μίλησε για την αξία της προσφοράς και την κληρονομιά που αφήνεται στις επόμενες γενιές. Η κ. Σπηλιωτακαρα στενή φίλη και συνοδοιπόρος της αείμνηστης Κούλας Ρογδάκη, παρέλαβε τη διάκριση από την αντιπρόεδρο της ΕΓΥΠΑ Νάντια Τσανταρλιώτη.

Χειροκροτήθηκαν επίσης οι βραβεύσεις της τέως αντιδημάρχου και γιατρού Μαριάννας Σταματιάδου, της Ρεγγίνας Δεμαρτίνου, ιδρυτικού μέλους του Inner Wheel, της Άννας Μαστοράκου, προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, της Τασίας Μανωλοπούλου, προέδρου της Πολυτεκνικής Οργάνωσης και του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών Η Ελπιδα, της Λένας Αλμπάνη, αντιπρύτανεως του Πανεπιστημίου Πατρών, της Κατερίνας Βέργη, γραμματέως Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, της Έλενας Κονιδάρη τ. πολιτευτού Αχαΐας, της Άκιας Σταμάτη τραπεζικού στελέχους, της Μαρίας Ασημακοπούλου, προέδρου Inner Wheel,  της Ιωάννας Γιαννοπούλου, ραδιοφωνικής παραγωγού- διευθύντριας μάρκετινγκ στην εταιρεία Euroline Travel, της Ηρώς Δημητροπούλου, φιλανθρώπου, της Έφης Γιαννιά, αντιστράτηγου ε.α ΕΛ.ΑΣ και πολιτευτού, της Πόπη Διδάχου Σίψα, ιδιοκτήτριας Σχολής Οδηγών.

Επιπλέον έγινε αναφορά στην αείμνηστη Λιολιώ Κολυπέρα, αντιπρόεδρο της ΕΓΥΠΑ για 4 θητείες και στενή φίλη της Κούλας Ρογδακη. Την εμβληματική καρφίτσα παρέλαβε συγκινημένη η πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, Αγγελική Στεφανάκη.

Το event έγινε με αφορμή τις ανάγκες του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων, στο οποίο θα δοθούν τα έσοδα. Θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες απευθύνει η πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Γυναικών Πάτρας στους ιδιοκτήτες του Distinto, για την ευγενική και αφιλοκερδή  φιλοξενία.

 

ΤΑ 15 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΓΥΠΑ

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του 15μελους Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΓΥΠΑ.

Αποτελείται από τις κ.κ. Αννα - Μαρία Ρογδακη, Θεοδώρα Μιχαλοπούλου, Νάντια Τσανταρλιώτη, Νάνσυ Πλέσσα, Μάχη Σιώρου, Αλεξάνδρα Σακελλαρίου Κασίμη, Μαίρη Χαραμίδη, Ελένη Σαράντη, Κατερίνα Ράπτη, Ελπίδα Μαστροκάλου, Νέλλη Μαρινέλη, Αλεξάνδρα Γεωργάκη, Μαρία Αθανασοπούλου, Αγγελική Αναστασοπούλου, Άντζελα Πούλη, Κωνσταντίνα Τσαγγαρά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View