Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σαρλότ Κασιράγκι: Τα γαλλικά media αποκάλυψαν το νέο της έρωτα (είναι 45χρονος συγγραφέας)

Σαρλότ Κασιράγκι: Τα γαλλικά media αποκά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λίγες εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα για το διαζύγιό της, η καλλονή του πριγκιπάτου του Μονακό λέγεται πως δεν είναι single

H ωραιότερη εκπρόσωπος των κύκλων των royals και Chanel ambassador, Σαρλότ Κασιράγκι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο.

Στις αρχές του Ιανουαρίου ξεκίνησαν οι αναφορές στο χωρισμό της από τον Ντιμίτρι Ράσαμ, παραγωγό ταινιών και γιο της ηθοποιού Καρόλ Μπουκέ. Γράφτηκε πως η Σάρλοτ αποφάσισε να δώσει τέλος στο τετραετή γάμο της καθώς εκείνος διαρκώς έλειπε λόγω της δουλειάς του, προτιμώντας να ζει μεταξύ Παρισιού και Λος Αντζελες. Εκείνη αντιθέτως προτιμάει τη διαμονή στο Μονακό, λόγω του σχολείου των παιδιών της και της ήσυχης, οικογενειακής ατμόσφαιρας.  Σύμφωνα με τη Le Figaro, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση, ούτε όμως την έχει διαψεύσει.

Υπάρχει όμως και νεότερη εξέλιξη που έχει ξεσηκώσει πολύ κους κους στη Γαλλία και διεθνώς. Το «Voici» επιμένει πως η πανέμορφη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα είναι ξανά ερωτευμένη.

Μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις σε...

Μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις σε show του οίκου Chanel, πλάι στην ηθοποιό Λούσι Μόιντον

Στο τελευταίο Met Gala

Στο τελευταίο Met Gala

Με τη σύζυγο του Αλβέρτου και τα ξαδέλφια της

Με τη σύζυγο του Αλβέρτου και τα ξαδέλφια της

Ο νέος αγαπημένος της είναι ο 45χρονος Νικολά Ματιέ (Nicolas Mathieu) ένας από τους πιο γνωστούς και πολυδιαβασμένους συγγραφείς αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, νικητής του Prix Goncourt 2018 με το βιβλίο του «Leurs enfants après eux». Σύμφωνα με το τωρινό δημοσίευμα, βλέπει την 37χρονη Σαρλότ στο Παρίσι και η σχέση τους είναι κοινό μυστικό σε φίλους. Ο Ματιέ είναι επίσης διαζευγμένος και έχει ένα γιο 11 ετών.

Ο Νικολά Ματιέ

Ο Νικολά Ματιέ

Με το σύζυγό της Ντιμίτρι Ράσαμ

Με το σύζυγό της Ντιμίτρι Ράσαμ

Θυμίζουμε πως η Σάρλοτ πριν από το γάμο της με το Ράσαμ, είχε πολύχρονο δεσμό με τον κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ. Εχει αποκτήσει από τους συντρόφους της δυο γιους 10 και  5 ετών. Όπως και να έχουν τα πράγματα πάντως εμείς χαιρόμαστε να τη βλέπουμε, single ή όχι. Διαθέτει έναν σπάνιο συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και έμφυτης γαλλικής φινέτσας. Οι φωτογραφίσεις της σε διάσημα περιοσικά είναι εκπληκτικές. 

 

Γεννημένη cover girl

Γεννημένη cover girl

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View