Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

"The Lord of the Rings": Η Μόρφιντ Κλάρκ λιποθύμησε όταν έμαθε ότι θα είναι η Γκαλάντριελ

"The Lord of the Rings": Η Μόρ...

«Με έπιασε ένας σεκιούριτι» είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της

Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Amazon Prime Video και οι πρώτες συνεντεύξεις των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν, έχουν ξεκινήσει.

Η Μόρφιντ Κλαρκ, η οποία θα υποδυθεί τη Γκαλάντριελ αποκάλυψε σε δηλώσεις της στο Variety, την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι ο ρόλος της είναι αυτός του θρυλικού ξωτικού.

Όπως είπε, η ίδια δεν γνώριζε τίποτα για τον ρόλο, αφού στην οντισιόν δεν της είχαν αποκαλύψει τίποτα.

Εκείνη νόμιζε ότι θα υποδυθεί ένα Ελφ, χωρίς να ξέρει ποιο ακριβώς ήταν αυτό. Έμαθε ότι θα είναι η Γκαλάντριελ κατά τη διάρκεια της προβολής του «Personal History of David Copperfield». Εκεί βρίσκονταν οι ηθοποιοί για να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η Μόρφιντ λιποθύμησε και την έπιασε ένας σεκιούριτι. «Ξαφνικά συνειδητοποίησα τι μεγάλη υπόθεση ήταν όλο αυτό για εμένα και λιποθύμησα κατά τη διάρκεια των Q&A του "Personal History of David Copperfield". Θυμάμαι ότι με έπιασε ένας υπέροχος σεκιούριτι. Ήξερα ότι έκανα οντισιόν για ένα ξωτικό, αλλά δεν ήξερα ποιο.

Εγώ και η αδερφή μου πραγματικά τρελαθήκαμε προσπαθώντας να καταλάβουμε τι είχε γίνει. Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα ήταν η Γκαλάντριελ», είπε.

Τον Ιούλιο, η Amazon Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο μεγάλο τρέιλερ για το prequel του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», με τίτλο «The Lord of the Rings: The Rings of Power», που αποτελεί μία από τις ακριβότερες παραγωγές αξίας 1 δισ. λιρών, σύμφωνα με τη Guardian.

Στο τρέιλερ οι φαν παίρνουν μια γεύση από τους κεντρικούς χαρακτήρες του βασιλείου Númenor με την Γκαλάντρια να προειδοποιεί τον Έλροντ, τον οποίο υποδύεται ο Ρόμπερτ Αλαμάγιο ότι: «ο εχθρός είναι ακόμα εκεί έξω, το ερώτημα είναι πού».

Το πρώτο μέρος της σειράς γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία ενώ όπως ανακοινώθηκε, η παραγωγή θα μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δεύτερη σεζόν.

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture