Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σαρλότ Κασιράγκι: Μαγευτική με black & white και wet hair στο βρετανικό Harper’s Bazaar

Σαρλότ Κασιράγκι: Μαγευτική με black &am...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mοιάζει άβαφη και ανεπιτήδευτη φορώντας Chanel με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, ενώ ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο για τις γυναίκες

Ουδείς διαφωνεί πως η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα, εγγονή της Γκρέις Κέλι και ενδέκατη στη σειρά διαδοχής του θρόνου των Γκριμάλντι είναι μια καλλονή. Όμως η ίδια δεν «κυκλοφορεί» δείχνοντας πως θέλει να υπογραμμίσει την φυσική ομορφιά της με looks προκλητικά και sexy. Παντρεμένη με το γιο της Καρόλ Μπουκέ, το γάλλο παραγωγό Ντιμίτρι Ρασάμ και μητέρα δυο παιδιών, η 35χρονη γαλαζοαίματη, που το Vanity Fair αποκάλεσε «πριγκίπισσα – φιλόσοφο» λόγω του πνευματικού της status και τη λατρεία της για τις εκδόσεις και τη λογοτεχνία, κάνει μια επανεμφάνιση με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους 2022 μιλώντας και ποζάροντας στο βρετανικό Harper’s Bazzar του Φεβρουαρίου. Οι εικόνες της συνέντευξης ανέβηκαν στο Instagram και απασχόλησαν ταχύτατα το διαδίκτυο. Με τίτλο «Πρόσωπο με πρόσωπο» και έναν πρόλογο που αποσαφηνίζει πως η Σαρλότ Κασιράγκι ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο για τις γυναίκες, μένουμε με το στόμα ανοιχτό.  

Αφήνοντας πίσω το ρόλο της brand ambassador των Gucci και Yves Saint Laurent τιμά το χρίσμα της πρέσβειρας του οίκου Chanel. Η παριζιάνα φωτογράφος Betina du Toit μοιράστηκε μερικά κλικ, άλλα ασπρόμαυρα και άλλα έγχρωμα, με την Σαρλότ να δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Με wet hair look και natural make up, είναι μαγευτική, είτε  φορώντας τζιν με λευκό crop top, είτε σακάκι πανοφώρι της εαρινής Chanel collection 2022  με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια στο σχήμα της καμέλιας. Τα μαλλιά  κουρεύτηκαν πρόσφατα σε γαλλικό short bob  αλλά το styling είναι λατρεμένα ατημέλητο σε επιμέλεια της Tania Rat-Patron. Όχι, η επικεφαλής των σαλονιών ανάγνωσης της Chanel στην καρδιά της πόλης του Φωτός δεν θέλει να φαίνεται «κολλημένη» με το κομμωτήριο, το «στημένο» μακιγιάζ και τις influencers με τις «στολές» των επώνυμων labels. Tα βιβλία τη γοητεύουν περισσότερο από τα εμβληματικά τουίντ και αυτό θέλει να περάσει στο κοινό της. Είναι το πρότυπο της νέας γενιάς των royals, μακριά από την ξεπερασμένη αίγλη του ατσαλάκωτου κενού.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View