Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Σαρλότ Κασιράγκι: Το απόλυτο royal beauty βάζει το στέμμα της Chanel ambassador

Σαρλότ Κασιράγκι: Το απόλυτο royal beaut...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα εκπροσωπεί το διάσημο οίκο στη μόδα αλλά και σε λογοτεχνικές συναντήσεις με το νέο έτος

Aπό την 1η Ιανουαρίου της καινούριας χρονιάς 2021 η πανέμορφη Σαρλότ Κασιράγκι, εγγονή της θρυλικής Γκρέις Κέλι και κόρη της υπέρκομψης Καρολίνα του Μονακό, αναλαμβάνει ρόλο πρέσβειρας και επίσημης εκπροσώπου του οίκου Chanel. Η 34χρονη Σαρλότ που ενσαρκώνει τo απόλυτο πρότυπο της royal beauty θα είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για τη συλλογή Ready-to-Wear Spring-Summer 2021, αλλά και η πρωτεργάτιδα μιας πρωτοποριακής λέσχης λογοτεχνίας όπως μόλις ανακοίνωσε το παριζιάνικο luxury label με τη σφραγίδα της Virginie Viard. Για την καμπάνια φωτογραφήθηκε στο Μονακό από τους  Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, ενώ η συμμετοχή της στο project του οίκου των θεματικών συναντήσεων ανταλλαγής φιλοσοφικών ιδεών τιτλοφορείται «Les Rendez-vous littéraires rue Cambon».

 

Η επιλογή της βασίζεται πρωτίστως στη διαχρονική σχέση του πριγκιπάτου με τον οίκο Chanel αλλά και στην προσωπική επαφή της Σαρλότ με τον αξεπέραστο Καρλ Λάγκερφελντ. Εκείνος τη μύησε σε πολύ νεαρή ηλικία στην ποίηση και με την επιρροή του σπούδασε φιλοσοφία.

Με τη συμβολή της η Chanel θα  ενώσει γυναίκες συγγραφείς και ηθοποιούς, μαζί με φίλους του οίκου, για να διαβάσουν, να συζητήσουν και να μοιραστούν τη μοναδική τους οπτική για το δικό τους έργο ή για άλλες ιστορικές ή σύγχρονες λογοτεχνικές προσωπικότητες που αγαπούν.

Η Σαρλότ που ανέκαθεν λάτρευε το διάβασμα και τις εκδόσεις, παράλληλα με το πάθος της για την ιππασία, έχει υπάρξει και στο παρελθόν πρέσβειρα οίκου μόδας και συγκεκριμένα της Gucci. Μητέρα τριών παιδιών από διαφορετικούς συντρόφους, παντρεύτηκε πρόσφατα το  γάλλο παραγωγό κινηματογράφου Ντιμίτρι Ράσσαμ, γιο της στενής φίλης της μητέρας της, Καρόλ Μπουκέ.

Στο παρελθόν πάντως έχει αποκηρύξει την ιδιότητα της πριγκίπισσας: «Δεν είμαι πριγκίπισσα. Η μητέρα μου είναι. Εγώ όχι. Εγώ είμαι η ανιψιά του αρχηγού του κράτους. Αυτό είναι το status μου. Έχω καθήκον να τον εκπροσωπώ, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο» έχει δηλώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View