Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η κούκλα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε με mini dress Saint Laurent

Η κούκλα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι πα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκανε super υποδειγματική εμφάνιση για πολιτικό γάμο, με αχνογκρίζα δαντέλα και φιόγκους

 Tην πρώτη μέρα του καλοκαιριού διάλεξαν για τον πολιτικό τους γάμο στο Palais Princier του Μονακό η 32χρονη καλλονή Σαρλότ Κασιράγκι, εγγονή της αξεπέραστης πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι και ο 37χρονος γάλλος παραγωγός κινηματογράφου Ντιμίτρι Ράσσαμ, γιος της διάσημης ηθοποιού Καρόλ Μπουκέ. Η πανέμορφη γαλαζοαίματη έκανε εμφάνιση-πρότυπο για τέτοια τελετή φορώντας δημιουργία Saint Laurent.

 

Oι φωτογραφίες της με το μίνι φόρεμα Saint Laurent by Anthony Vaccarello έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Το φόρεμα, αν και ήταν σε κλασσική γραμμή γοήτευσε με την αχνογκρίζα δαντέλα του, τα μακριά μανίκια και τους τρεις φιόγκους μπροστά. Οι ειδικοί το θεώρησαν μια πολύ φίνα εκδοχή της μόδας του ’80. Αναδείκνυε τη σιλουέτα της Σαρλότ, δίχως να είναι προκλητικό. Τα μαλλιά της, ίσια και τραβηγμένα πίσω, επιμελήθηκε ο hair stylist John Nollet.

Οι νεόνυμφοι διασκέδασαν μετά σε νεανικό beach party στο Montecarlo Beach Hotel  και ακολούθησε δεξίωση στη μεγαλοπρεπή βίλα La Vigie, όπου κατοικούσε ο Καρλ Λάγκερφελντ και τώρα είναι ξενοδοχείο.  Η Σαρλότ έκανε εκεί δεύτερη εμφάνιση με λευκή στράπλες τουαλέτα Chanel και περιδέραιο Cartier της αξέχαστης γιαγιάς της Γκρέις Κέλι. Aνάμεσα στους καλεσμένους, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και άλλοι συγγενείς, αλλά και οι πάντα trendy στενές φίλες της νύφης Ευγενία Νιάρχος με τη Μπιάνκα Μπραντολίνι.

Το γοητευτικό ζευγάρι έχει έναν γιο επτά μηνών, το Μπαλτάζαρ.

Η πανέμορφη γαλαζοαίματη Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα, αρραβωνιάστηκε πέρυσι με το Ντιμίτρι Ράσσαμ. Γνωρίστηκαν πριν δυόμισι χρόνια στο Παρίσι και η σχέση τους κυλούσε σε χαμηλούς τόνους. Η Σαρλότ μετά τους χωρισμούς της με τον μαροκινό κωμικό ηθοποιό Γκαλ Ελμαλέχ με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο και με τον ιταλό κινηματογραφιστή Λαμπέρτο Σανφελίτσε βρήκε τελικά το μεγάλο έρωτα στο γιο μιας στενής φίλης της μητέρας της, της Καρόλ Μπουκέ. Λατρεύει την ιππασία και τις εκδόσεις, είναι μούσα του οίκων Gucci και Saint Laurnet αλλά και διεθνές πρότυπο ομορφιάς Ο Ντιμίτρι έχασε τον πατέρα του, γαλλολιβανέζο παραγωγό από ναρκωτικά όταν ήταν τεσσάρων ετών. Εχει έναν εξάχρονο γιο από προηγούμενο γάμο του με ρωσίδα μοντέλο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View