Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Chanel: Φθινόπωρο με ακλόνητη μούσα τη Σαρλότ Κασιράγκι, πολλά βελούδα και τουίντ

Chanel: Φθινόπωρο με ακλόνητη μούσα τη Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 35χρονη style icon ενσαρκώνει το πνεύμα του οίκου αυθεντικά λέει η διάδοχος του Lagerfeld, Virginie Viard με αφορμή την καμπάνια

Δεσπόζει στο fashion τοπίο των διαφημιστικών εκστρατειών του φθινοπώρου η καμπάνια Chanel Fall- Winter 2022- 2023 με ambassador την πανέμορφη Σαρλότ Κασιράγκι. O διάσημος οίκος επιμένει να ποντάρει στο πρόσωπο της πασίγνωστης γαλαζοαίματης και τα πρώτα κομμάτια της συλλογής καταφθάνουν από αυτή την Τρίτη 19 Ιουλίου στα απανταχού καταστήματα Chanel. H 35χρονη Σαρλότ ντύνεται με μαύρο βελούδο, τα χαρακτηριστικά τουίντ, αέρινα εμπριμέ σετ, καπιτονέ denim και μακριά παλτό, μέσα σε μυθιστορηματική ατμόσφαιρα και το ονειρικό φως της Κυανής Ακτής.

«Ο δεσμός της Charlotte Casiraghi με τον οίκο Chanel ήταν πάντα μοναδικός, Η Charlotte ενσαρκώνει το πνεύμα της Chanel μ' ένα πολύ αυθεντικό και φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα παραμένει πιστή στη δική της προσωπικότητα», δηλώσει η Virginie Viard. «Η Virginie με ξέρει από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είναι μια πολύ φυσική συνέργεια η οποία δεν χρειάζεται εξηγήσεις» υπογραμμίζει  η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας.

Η τωρινή συνεργασία βασίζεται σε μία σειρά από φωτογραφίες και ένα short fim  ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα . Στην ταινία το τραγούδι Phanton της Sir Alice συντροφεύει το ρομαντικό περίπατο σ' ένα τοπίο  με πέπλο μυστηρίου: η ερημιά, ένα διαμέρισμα και μία προβλήτα δίπλα στη θάλασσα. Αργές κινήσεις, βλέμματα που κοιτούν απευθείας στην κάμερα και ξαφνικές παύσεις αναλαμβάνουν να αναδείξουν τα κομμάτια-κλειδιά της collection. Ανάμεσα σε αυτά η Σαρλότ εντόπισε looks που θα φορούσε η ίδια έτσι κι αλλιώς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View