Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 6 Απριλίου κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας το φιλμ "Ο Εξορκιστής του Βατικανού" με τον Ράσελ Κρόου

Στις 6 Απριλίου κάνει πρεμιέρα στη χώρα ...

Σε διανομή της Feelgood - Το φιλμ αναμένεται να έρθει για προβολή και στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα

Αυτήν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 βγαίνει στις αίθουσες της χώρα μας σε διανομή της Feelgood, η ταινία υπερφυσικού τρόμου «The Pope's Exorcist  - Ο Εξορκιστής του Βατικανού» σε σκηνοθεσία του Αυστραλού δημιουργού Julius Avery, με πρωταγωνιστή τον 59χρονο σταρ του σινεμά, τιμημένο με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία « A Beautiful Mind», το 2002, Russell Crowe στο ρόλο του ιερωμένου Gabriele Amorth.

Tο σενάριο της ταινίας, το διαφημιστικό πόστερ της οποίας φιγουράρει ήδη στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, είναι εμπνευσμένο από τα πραγματικά αρχεία του πατρός Γκαμπριέλε Αμόρθ και τα memoirs του με τίτλο «An Exorcist Tells His Story and An Exorcist: More Stories». Στο φιλμ που έχει διάρκεια 103 λεπτά, παίζουν και οι Daniel Zovatto, Alex Essoe και ο 81χρονος σήμερα θρύλος του Ιταλικού σινεμά, Franco Nero.

Η παραγωγή της συγκεκριμένης ταινίας ξεκίνησε το 2020 όταν η Screen Gems που ανήκει στην Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group, αγόρασε τα δικαιώματα της συγκλονιστικής ιστορίας του Amorth με σκοπό να την μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη.

Αφότου έγινε μία αλλαγή στον σκηνοθέτη και κάποιες αναγκαίες αλλαγές στο σενάριο, τα γυρίσματα εν τέλει πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από τον Αύγουστο έως και τον Οκτώβριο του 2022.

Στις αίθουσες των ΗΠΑ η ταινία προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου 2023 από την Sony Pictures Releasing.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Πατήρ Αμόρθ (στο ρόλο ο αλλοτινός «Μονομάχος» του Ρίντλει Σκοτ, Russell Crowe) ερευνά  μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe (Ένας Υπέροχος Άνθρωπος-A Beautiful Mind) υποδύεται τον αληθινό αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό Πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου όπως προείπαμε, μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Σκηνοθεσία: Julius Avery

Σενάριο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos.

Από τις 6/4/2023 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την FEELGOOD.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture