Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Οι ταινίες που προβάλλονται στα Options Cinemas από 30 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου 2023

Πάτρα: Οι ταινίες που προβάλλονται στα O...

Στα νέα φιλμ είναι το "Dungeons & Dragons: Εντιμότητα μεταξύ κλεφτών" και το βιογραφικό φιλμ "I Am Zlatan" ενώ την Τετάρτη 5/4 θα γίνουν preview προβολές του νέου φιλμ του Μπεν Άφλεκ "Air"

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και την προσεχή Τετάρτη 5/4/2023 θα προβάλλονται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 4 στις 18.20 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 19.20 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 20.20 καθημερινά πλην Δευτέρας,

Αίθουσα 8 στις 20.20 μόνο τη Δευτέρα 3/4,

Αίθουσα 7 στις 21.20 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 22.20 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 23.20 καθημερινά

«Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών - Honor Among Thieves»

Περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία των John Daley, Jonathan Goldstein

Σενάριο: Michael Gilio & John Francis Daley

Παίζουν οι ηθοποιοί: Chris Pine (είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας), Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Jason Wong, Daisy Head, Justice Smith.

Διάρκεια: 134 λεπτά

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 10 Μαρτίου 2023 στο Φεστιβάλ South by Southwest και θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 31 Μαρτίου από το στούντιο της Paramount Pictures. Το κόστους 150 εκατ. δολαρίων φιλμ έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές.

 

Αίθουσα 8 στις 17.15 το σαββατοκύριακο και στις 19.30 καθημερινά πλην Δευτέρας και Τετάρτης,

Αίθουσα 6 στις 18.00 καθημερινά

"I Am Zlatan"

Η ταινία «Ζλάταν» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης που αποτυπώνει το μεγάλωμα του ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ένα ταραχώδες σουηδικό προάστιο. Με καταγωγή από Βαλκάνιους γονείς, το ποδόσφαιρο ήταν η λύτρωση του Ζλάταν, όπου το ιδιαίτερο  ταλέντο και η αυτάρκειά του τον εκτίναξαν, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, στην κορυφή του διεθνούς ποδοσφαίρου να παίζει για ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Σουηδικής παραγωγής ταινία προσφέρει μια συγκινητική, λεπτομερή ματιά στο σπίτι και την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση του με το Ρόσενγκαρντ, τη συνοικία του Μάλμε, την οποία πάντα θα αποκαλεί σπίτι του. Δείχνει το πρώτο του μεγάλο ταξίδι, από το προάστιο στο κέντρο του Μάλμε με ποδήλατο, και αργότερα, στον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτίζεται με το περιβάλλον του με το σλόγκαν «Άκου, αλλά μην ακούς»: Να δέχεσαι μια καλή συμβουλή, αλλά να μην αλλάξεις ποτέ το ποιος είσαι.

Σκηνοθεσία: Jens Sjögren

Παίζουν: Granit Rushiti, Dominic Andersson Bajraktari, Cedomir Glisovic

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από τη Neo Films.

Αίθουσα 1 στις 20.10 και στις 22.30 καθημερινά εκτός Τετάρτης,

Αίθουσα 3 στις 23.00 μόνο την Τετάρτη

"Demon Slayer To The Swordsmith Village"

Tαινία Anime Iαπωνικής παραγωγής σε σκηνοθεσία: Haruo Sotozaki.

Σενάριο: Koyoharu Gotouge & Ufotable

Διάρκεια: 110 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν η οικογένειά του σκοτώνεται από έναν δαίμονα, ο Tanjiro Kamado θα ενταχθεί στο Σώμα Φονιάδων Δαιμόνων για να επαναφέρει την αδερφή του στην ανθρώπινη μορφή της.

Αίθουσα 8 στις 19.10, στις 21.30 και στις 23.50 μόνο την Τετάρτη,

Aίθουσα 1 στις 20.10 και στις 22.30 μόνο την Τετάρτη

"Air"

O ταλαντούχος και γοητευτικός Ben Affleck (Επιχείρηση Αργώ, Gone Baby Gone, The Town) σκηνοθετεί και πάλι ενώ παράλληλα παίζει.

Σενάριο: Alex Convery.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Matt Damon, Viola Davis, Ben Affleck, Jason Bateman, Chris Messina, Gustaf Skarsgard, Marlon Wayans, Chris Tucker, Jessica Green, Matthew Maher, Joel Gretsch, Barbara Sukowa, Dan Bucatinsky, Gabrielle Bourne.

Διάρκεια: 112 λεπτά

Η ταινία θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στις αίθουσες από την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.     

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Αθλητικό Δράμα

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το “Air” του βραβευμένου με Όσκαρ, Μπεν Άφλεκ για την ταινία “Argo” το 2013, αποκαλύπτει την απίστευτη και επαναστατική συνέργεια ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Μάικλ Τζόρνταν και το ανερχόμενο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Nike, το οποίο και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης κουλτούρας με το brand του Air Jordan. Η συγκινητική αυτή ιστορία καταγράφει το καθοριστικό ρίσκο που πήρε μία αντισυμβατική ομάδα κόντρα σε όλους, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει πολύ καλά την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της, και το φαινόμενο του μπάσκετ που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Αίθουσα 5 στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 20.00 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 2 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 23.00 εκτός Δευτέρας και Τετάρτης

"John Wick: Κεφάλαιο 4"

Το τέταρτο (4ο) μέρος του επιτυχημένου action θρίλερ franchise με τις «ανεπανάληπτες» μονομαχίες, επαναφέρει τον σταρ Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο.

Η σκηνοθεσία είναι του Chad Stahelski.

Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, και οι Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror.

Διάρκεια: 169 λεπτά.

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Η ταινία "έσκισε" εμπορικά με τις έως τώρα εισπράξεις την πρώτη εβδομάδα να είναι ήδη στα 150 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Στη χώρα μας το φιλμ τα πήγε εξίσου καλά κόβοντας σε 117 αίθουσες πανελλαδικά, 48.310 εισιτήρια το 4ήμερο της πρεμιέρας του, 23-26/3/2023.

Αίθουσα 1 στις 18.10 καθημερινά

"Στο Τέλος Ξυρίζουν το Γαμπρό"

Μαύρη κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη και σενάριο Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα Γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει την μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

Ένα κυνήγι θησαυρού.

Ποιος θα ζήσει; Ποιος θα πεθάνει; Ποιος θα πάρει τα λεφτά; Ο γάμος θα γίνει τελικά;

Οι Χαρακτήρες της ταινίας

Ο Αρτέμης (στο ρόλο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης)

Όλο το νησί τρέμει τον Αρτέμη. Ζιγκολό τον ανεβάζουν, προικοθήρα τον κατεβάζουν. Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή ερωτεύτηκε την Πόπη. Ίσως και την τεράστια περιουσία της. Άραγε, θέλουν να τον παντρέψουν ή να τον ξεπαστρέψουν; Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κω, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Η Πόπη (Ελένη Καστάνη)

Από μικρή μένει στην Κω και έχει ερωτευτεί αθεράπευτα τον γοητευτικό Αρτέμη. Θέλει να τον παντρευτεί κι ας την μισήσει όλο το νησί.

Η αδερφή (Σοφία Βογιατζάκη)

Αθυρόστομη και νευρική, η αδερφή της νύφης είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δεν θα δώσει την αδερφή της στον αχαΐρευτο προικοθήρα που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της. Θα τον σκοτώσει!

Ο κουμπάρος (Λευτέρης Ελευθερίου)

Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός… ή έστω η νύφη γιατί ο γαμπρός δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον! Ο κουμπάρος έχει ένα επτασφράγιστο μυστικό κι ένα κρίσιμο δίλημμα: Να σώσει ή να σκοτώσει αυτόν τον όμορφο μάγκα που λιγουρεύεται;

Η κολλητού του γιου (στο ρόλο η Κατερίνα Στικούδη)

Η «βιτρίνα» του γκέι γιου της νύφης είναι ερωτευμένη με άλλον, αλλά εκείνος δεν χαμπαριάζει τίποτα. Όλοι την φωνάζουν «κορμάρα» κι εκείνος περνάει χρόνο με άλλη. Κοντεύει να την τρελάνει και δεν ξέρει τι να κάνει. Να τον δηλητηριάσει, να τον ψεκάσει ή μήπως το κεφάλι να του σπάσει;

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Διανομή: THE FILM GROUP.

Στο ξεκίνημα της η ταινία έκοψε σε 64 αίθουσες πανελλαδικά, 4.343 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr.

Αίθουσα 8 στις 21.30 καθημερινά πλην Δευτέρας και Τετάρτης

"Scream VI"

Το “Scream VI” είναι η νέα ταινία (Paramount Pictures and Spyglass Media Group) του γνωστού franchise που ξεκίνησε με το 1ο Scream του Γουές Κρέιβεν το 1996.

ΣΥΝΟΨΗ

Σε συνέχεια των φόνων του Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν  το Γούντσμπορο πίσω τους και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο. Στο «Scream VI»  παίζουν οι : Μελίσα Μπαρέρα (“Sam Carpenter”), Τζάσμιν Σαβόυ Μπράουν (“Mindy Meeks-Martin”), Μέισον Γκούντινγκ (“Chad Meeks-Martin”), Τζένα Ορτέγκα  (“Tara Carpenter”), Χέιντεν Πανετιέρ (“Kirby Reed”) και η Κούρτνεϊ Κοξ (“Gale Weathers”) επιστρέφουν στους ρόλους τους της σειράς, μαζί με τους Τζακ Τσάμπιον, Χένρι Τζέρνι, Λιάνα Λιμπεράτο, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Ντέβιν Νεκόντα, Τόνι Ρεβολόρι, Τζος Σεγκάρα και Σαμάρα Γουίβινγκ.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Όλπιν & Τάιλερ Τζίλετ

Σενάριο: Τζέιμς Βάντερμπιλτ του «Zodiac» και του «Truth» (με Κέιτ Μπλάνσετ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ) και Γκάι Μπιούσικ.

Βασισμένο σε χαρακτήρες του Κέβιν Γουίλιαμσον

Παραγωγοί: Γουίλιαμ Σεράκ, Τζέιμς Βάντερμπιλτ, Πολ Νάινστιν.

Εκτελεστικοί παραγωγοί: Κέβιν Γουίλιαμσον, Γκάρι Μπάρμπερ, Peter Oillataguerre, Chad Villella, Courteney Cox, Ron Lynch, Cathy Konrad, Marianne Maddalena.

Διάρκεια: 123 λεπτά.

Το "Scream VI" σε 3 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 140 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Στη χώρα μας τα έχει επίσης πάει καλά και έχει ήδη ξεπεράσει τα 75.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 16.50 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 18.30 καθημερινά πλην σαββατοκύριακου και Δευτέρας,

Αίθουσα 8 στις 18.30 μόνο τη Δευτέρα

«Τα Αβγά και τα Πασχάλια – Rabbit Academy»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων, βασισμένο σε ένα κλασικό Γερμανικό παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας, του ομαδικού πνεύματος, της πίστης και του θάρρους.

Η ταινία μάλιστα συμμετείχε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου στο τμήμα Generation K-Plus, ενώ βραβεύτηκε στα Φεστιβάλ Μονάχου και Ζυρίχης με το Βραβείο Καλύτερης Παιδικής Ταινίας.

Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν

Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν

Διάρκεια: 76 λεπτά

Μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με ήρωες απίθανα κουνελάκια και αντιήρωες μία συμμορία από πονηρές αλεπούδες με αρχηγό έναν ύπουλο υποκινητή… ένα σκανταλιάρικο κουνέλι!

Μία διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων Γερμανικής παραγωγής 2022 για τη σημασία της φιλίας και της συνεργασίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ένα κουνελάκι πρέπει να συνεργαστεί με ένα αλεπουδάκι!

Σύνοψη

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό: Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.

Η ταινία στο ξεκίνημα της στο ελληνικό box office έκοψε πάνω από 3.012 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 16.00 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 5 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο

"Argonuts - Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα»

Φιλμ κινουμένων σχεδίων Γαλλικής παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία: David Alaux & Eric Tosti.

Σενάριο: David Alaux, Eric Tosti & Jean-François Tosti

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά όπου δανείζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Άγγελος Λιάγκος.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Ιωλκό, το πανέμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας. Μέχρι που ο Ποσειδώνας οργίζεται και απειλεί να το εξαφανίσει. Ένα πανέξυπνο και περιπετειώδες νεαρό ποντίκι μαζί με τον γάτο που παίζει τον ρόλο του θετού του πατέρα σπεύδουν να βοηθήσουν τον γερασμένο πια Ιάσονα και τους Αργοναύτες στην αποστολή διάσωσης της πόλης. Η εκστρατεία αυτή θα τους οδηγήσει σε μέρη μακρινά, όπου ζουν μυθικά πλάσματα και μερικά από τα πιο επικίνδυνα τέρατα της μυθολογίας.

Η ευφάνταστη αυτή ταινία κινουμένων ταινία μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε με την Πάτι, ένα ευφυέστατο και περιπετειώδες θηλυκό ποντικάκι, και τον κολλητό της γάτο Σαμ στον μαγικό κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας. Με συνοδοιπόρο τον τώρα πια ηλικιωμένο Ιάσονα, οι χαριτωμένοι ήρωες θα ζήσουν μία επική περιπέτεια αντιμέτωποι με τα πιο αλλόκοτα και επικίνδυνα πλάσματα της μυθολογίας. 

Μία ξεκαρδιστική και σπαρταριστή ταινία για όλη την οικογένεια από τη θεότρελη ομάδα της «Ζουγκλοπαρέας» και της «Πριγκίπισσας Αλάνι».

Στη χώρα μας η ταινία έχει κόψει σε 5 εβδομάδες προβολής περισσότερα από 37.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 2 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 3 στις 18.30 μόνο το σαββατοκύριακο

"Mummies - Οι Μούμιες"

Παιδική ανιμέισον ταινία σε σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα, Ισπανικής παραγωγής.

Σενάριο: Τζόρντι Γκαζούλ, Χαβιέ Λόπεζ Μπαρέιρα.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα.

Μουσική: Φερνάρντο Βελάθκεθ.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Η Warner παρουσιάζει την περιπέτεια “Μούμιες”, μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τον ισπανό σκηνοθέτη Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα. Στη γεμάτη μουσική και τραγούδι κωμωδία, τρεις μούμιες θα ταξιδέψουν από τα έγκατα της Αιγύπτου μέχρι το σύγχρονο Λονδίνο, για να ανακτήσουν ένα κλεμμένο δαχτυλίδι, αλλά και να έρθουν σε επαφή με έναν άγνωστο κόσμο, τον δικό μας σύγχρονο κόσμο.

Στο ελληνικό box office η ταινία έχει κόψει σε 3 εβδομάδες προβολής 35.000 εισιτήρια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture