Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Σουηδική ταινία για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Πέμπτη 30/3 στην Ελλάδα – Θα προβληθεί και στην Πάτρα

Η Σουηδική ταινία για τον Ζλάταν Ιμπραΐμ...

Η ταινία σε σκηνοθεσία Jens Sjögren είναι αφιερωμένη στη ζωή και την καριέρα του 41χρονου Σουηδού σούπερ σταρ των γηπέδων, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

H ταινία με τίτλο «Ζλάταν – Ι Am Zlatan» σε διανομή της Neo Films, κάνει πρεμιέρα 30 Μαρτίου 2023 στη χώρα μας και απ’ όσο είδαμε θα παιχθεί και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η συγκεκριμένη ταινία αφιερωμένη στη ζωή και την καριέρα του 41χρονου Σουηδού σούπερ σταρ των γηπέδων, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (γεννημένου στο Μάλμε) είναι γεγονός και έρχεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Το φιλμ «Ζλάταν» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης που αποτυπώνει το μεγάλωμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ένα ταραχώδες σουηδικό προάστιο. Με καταγωγή από Βαλκάνιους γονείς, το ποδόσφαιρο ήταν η λύτρωση του Ζλάταν, όπου το ιδιαίτερο ταλέντο και η αυτάρκεια του τον εκτίναξαν, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, στην κορυφή του διεθνούς ποδοσφαίρου να παίζει για ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε στο sportin.gr

Η ταινία προσφέρει μια συγκινητική, λεπτομερή ματιά στο σπίτι και την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση του με το Ρόσενγκαρντ, τη συνοικία του Μάλμε, την οποία πάντα θα αποκαλεί σπίτι του. Δείχνει το πρώτο του μεγάλο ταξίδι, από το προάστιο στο κέντρο του Μάλμε με ποδήλατο, και αργότερα, στον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτίζεται με το περιβάλλον του με το σλόγκαν «Άκου, αλλά μην ακούς»: Να δέχεσαι μια καλή συμβουλή, αλλά να μην αλλάξεις ποτέ το ποιος είσαι.

Το σενάριο και το υλικό της ταινίας, αξίζει να σημειωθεί πως βασίζονται στην αυτοβιογραφία του, που δημοσιεύθηκε το 2011 με τίτλο «Εγώ, ο Ζλάταν».

Σκηνοθεσία: Jens Sjögren

Παίζουν οι: Granit Rushiti, Dominic Andersson Bajraktari, Cedomir Glisovic.

ΓΛΩΣΣΑ: Σουηδικά, Αγγλικά, Ιταλικά

Χώρα παραγωγής: Σουηδία

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture