Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τιμάται στις 21 Απριλίου στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως ο entrepreneur της χρονιάς

Τιμάται στις 21 Απριλίου στο Σολτ Λέικ Σ...

Από το MountainWest Capital Network, που θεωρείται από τα παλαιότερα επιχειρηματικά δίκτυα της Γιούτα και των ΗΠΑ

O όρος entrepreneur αποδίδεται στα ελληνικά ως αυτός που στήνει με όραμα, οργάνωση, σχέδιο και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, μία επιχείρηση. Τον τίτλο λοιπόν του Entrepreneur της χρονιάς και το ανάλογο βραβείο θα απονείμει το ΜountainWest Capital Network στον 86χρονο σήμερα Αμερικανό σταρ του κινηματογράφου & μόνιμο κάτοικο Γιούτα όπου & έχει ιδρύσει το Ινστιτούτο & Φεστιβάλ Sundance (& το Sundance Resort), Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Η τελετή θα λάβει χώρα στη διάρκεια επίσημου γεύματος στις 21 Απριλίου 2023 στο Salt Lake City, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρέντφορντ θα δεχτεί το βραβείο και θα απευθύνει ευχαριστήριο λόγο μέσω προηχογραφημένου μηνύματος σε βίντεο & δεν θα παραστεί αυτοπροσώπως. Αναμένεται πάντως να δώσει το παρών η μικρότερη κόρη του Amy Redford που εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτιδα.

Όπως γράφτηκε, παρότι ο αλλοτινός ξανθός σούπερ σταρ του Αμερικανικού κινηματογράφου ασχολείται και με το επιχειρείν για πάνω από 4 δεκαετίες στην πολιτεία της Γιούτα, η συγκυρία και η στιγμή για να βραβευτεί γι’ αυτό του το ρόλο και συμβολή μοιάζει να καθυστέρησε αλλά έστω και τώρα μοιάζει ιδανική και μία καθόλα δίκαιη απόφαση.

Η Cheri Waldron εκτελεστική διευθύντρια στο ΜountainWest Capital Network, από τα παλαιότερα επιχειρηματικά δίκτυα της Γιούτα και των ΗΠΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κοιτάξαμε τα 34 προηγούμενα χρόνια και όσους διακρίθηκαν και ομολογουμένως πάντοτε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ήταν στο μυαλό μας ως ένα πρόσωπο που άξιζε αναμφίβολα την τιμή & το βραβείο και νιώσαμε κάπως έκπληκτοι που δεν τον είχαμε έως τώρα τιμήσει ως οφείλαμε». Στη συνέχεια η Cheri Waldron πρόσθεσε πως «όταν φέτος η αρμόδια επιτροπή ξεκίνησε να αξιολογεί πρόσωπα, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ήταν αυτόματα στην κορυφή της λίστας. Ο αγαπητός κ. Ρέντφορντ μέσα από τις πολλές ενασχολήσεις του, τις περιβαλλοντικές του προσπάθειες και την συνεισφορά του στο σινεμά και τις τέχνες αλλά και με ότι έχει καταπιαστεί, έχει δείξει τις δυνατότητες του και την αξία του & το σημαντικότερο απ’ όλα, είναι ένας άνθρωπος, ένας καλλιτέχνης και επιχειρηματίας που δίνει πίσω στην κοινωνία, που έχει προσφέρει και ανταποδώσει πολλά και με πολλούς τρόπους σε ποικίλους τομείς».

Καλεσμένοι στην απονομή που θα έχει τον χαρακτήρα περισσότερο μίας γιορτής για τον άνθρωπο που μας χάρισε τόσα πολλά εδώ και δεκαετίες, θα είναι φίλοι, συνάδελφοι, υποστηρικτές και άλλοι πολίτες που ευεργετήθηκαν επαγγελματικά μέσα από τις ευκαιρίες που ο entrepreneur Robert Redford δημιούργησε.

Τέλος το βραβείο αυτό έρχεται σε μία στιγμή που ο βετεράνος ηθοποιός και τιμημένος με Όσκαρ σκηνοθέτης για την ταινία «Συνηθισμένοι Άνθρωποι», έχει σχεδόν αποσυρθεί τουλάχιστον από την υποκριτική αλλά και επαγγελματικά (ακόμα και για το αγαπημένο του Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Sundance που πραγματοποιείται από το 1985, είπε πως πλέον δεν τον χρειάζεται). Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει τον Ρέντφορντ μόνο ως εκτελεστικό παραγωγό στην αξιόλογη νέα τηλεοπτική σειρά «Dark Winds» που βασίζεται στα βιβλία του Τόνι Χίλερμαν και που αυτό τον καιρό προβάλλεται και στην Ελλάδα στο Cosmote TV.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight