Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι μαμάδες ψήφισαν τον 60χρονο Τομ Κρουζ ως τον πιο σέξι ηθοποιό όλων των εποχών

Οι μαμάδες ψήφισαν τον 60χρονο Τομ Κρουζ...

Την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν οι Robin Williams, Τομ Χανκς, Patric Swayze και Robert Redford και ακολουθεί ο John Wayne

Πάντα τέτοια θέματα και «ψηφοφορίες» έχουν το ενδιαφέρον τους και μιλάμε για έρευνα που έγινε από κινηματογραφική εταιρεία στο εξωτερικό όπου κλήθηκαν πάνω από 2.000 μητέρες (mums) να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους και πιο σέξι ηθοποιό όλων των εποχών και αυτός που ήρθε 1ος ήταν ο 60χρονος σήμερα σούπερ σταρ του «Top Gun Maverick», Tom Cruise.

O Κρουζ λοιπόν που πρωτοέκαψε καρδιές στα μέσα του ’80, ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας ηθοποιός του κινηματογράφου όλων των εποχών, από τις… μαμάδες και όπως είδαμε στο ρεπορτάζ της Daily Mail, με ποσοστό 9% αφήνοντας 2ο τον κωμικό ηθοποιό Robin Williams με 8%.

Πιο συγκεκριμένα, 2.000 μητέρες, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παγκοσμίως, από την κινηματογραφική εταιρεία «Showcase Cinemas», κλήθηκαν να επιλέξουν ποιοι είναι οι πιο σέξι άνδρες ηθοποιοί και να δηλώσουν συνάμα και την πιο αγαπημένη τους ταινία με την Οσκαρική «Μελωδία της Ευτυχίας» του Ρόμπερτ Γουάιζ με την Τζούλι Άντριους παραγωγής του 1965 να κερδίζει την 1η θέση στις προτιμήσεις.

Σύμφωνα πάντα με την DailyMail, ο πιο γοητευτικός ηθοποιός αναδείχθηκε ο πρωταγωνιστής του «Top Gun», του «Κοκτέιλ», του «Γεννημένος την 4η Ιουλίου», του «Α Few Good Men», του "Τελευταίου Σαμουράι" και τόσων άλλων ταινιών, Τομ Κρουζ ξεπερνώντας τον Robin Williams, ο οποίος ήταν προκάτοχος της θέσης.

Μετά τον Tom Cruise & τον Robin Williams που έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια τον Αύγουστο του 2014, στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν ο 66χρονος Tom Hanks με ποσοστό 8%, ο Patric Swayze του «Dirty Dancing» και του "Αόρατου Εραστή - Ghost" που έφυγε από τη ζωή στα 57 του μόλις χρόνια τον Σεπτέμβριο του 2009, ο ξανθός σούπερ σταρ των 70ς & 80ς Robert Redford πάντα γοητευτικός σήμερα στα 86 του χρόνια, με ποσοστό 7% και στις επόμενες θέσεις ο John Wayne (1907-1979), από τα μεγάλα Αμερικάνικα είδωλα του σινεμά που έλαμψε κυρίως σε ταινίες γουέστερν, ο 80χρονος σήμερα Harrison Ford που το ερχόμενο καλοκαίρι θα τον ξαναδούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες ως Ιντιάνα Τζόουνς (με ποσοστό 6%), ο Αφροαμερικανός ηθοποιός Morgan Freeman στα 85 του χρόνια σήμερα, ο Alan Rickman (1946-2016), και τελευταίος στην 10άδα με ποσοστό 4% ο 48χρονος Bradley Cooper ("Ένα Αστέρι Γεννιέται") που είναι και ο νεότερος ηλικιακά στη λίστα.

Την ίδια ώρα, οι γυναίκες (μαμάδες) ψήφισαν όπως προείπαμε και την πιο αγαπημένη τους ταινία και έφεραν στην κορυφή, την «Μελωδία της Ευτυχίας» με την Julie Andrews, η οποία προβλήθηκε το 1965.

Ο John Dixon των Showcase Cinemas, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα DailyMail:

«Η Μελωδία της Ευτυχίας βγήκε ως το νούμερο ένα, έχοντας ωστόσο λίγες ψήφους παραπάνω από άλλα κλασικά έργα που μπήκαν κι αυτά στην πρώτη δεκάδα».

Το συγκεκριμένο φιλμ πήρε ποσοστό 10% και ακολούθησαν oι ταινίες «Τιτανικός» με 9%, «Mamma Mia» με 8%, «Pretty Woman» με Τζούλια Ρόμπερτς και Ρίτσαρντ Γκιρ με 8% και το «Dirty Dancing» με 7%.

Στην αμέσως επόμενη θέση είναι το κλασικό "Όσα παίρνει ο άνεμος" του 1939 με την Βίβιαλ Λι και τον Κλαρκ Γκέιμπλ με 6%.

Τέλος αναφερόμενος στην πρωτιά του Tom Cruise, ο John Dixon των Showcase Cinemas είπε τα εξής:

«Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, Tom Cruise βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους αγαπημένους αστέρες του κινηματογράφου και μόλις ξεπέρασε τον Robin Williams».

Πάντως μας έκανε εντύπωση πως απουσιάζουν ονόματα όπως του Μάρλον Μπράντο, του Πολ Νιούμαν, του Γουόρεν Μπίτι, του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, του Ράιαν Γκόσλινγκ αλλά και του Μπραντ Πιτ από τη λίστα προτιμήσεων των μαμάδων. Ωστόσο δεν διευκρινίζεται, οι μαμάδες (mums) που συμμετείχαν στην έρευνα, ποιας περίπου ηλικίας είναι!

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

"The Sound Of Music - Η Μελωδία της...

"The Sound Of Music - Η Μελωδία της Ευτυχίας".

Ο Τζον Γουέιν (στη φωτ. με τη Σοφία Λόρεν).

Ο Τζον Γουέιν (στη φωτ. με τη Σοφία Λόρεν).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight