Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντίο στον ηθοποιό Λανς Ρέντικ - Η τελευταία του ταινία "John Wick: Κεφάλαιο 4" βγαίνει 23/3 στη χώρα μας

Αντίο στον ηθοποιό Λανς Ρέντικ - Η τελευ...

Έσβησε σε ηλικία μόλις 60 ετών στο Λος Άντζελες στις 17 Μαρτίου 2023 - Συντετριμμένος ο συμπρωταγωνιστής του, στις ταινίες "John Wick", Κιάνου Ριβς

Θλίψη στην κινηματογραφική κοινότητα και στο κοινό προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή Την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στα 60 του μόλις χρόνια ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, γεννημένος στη Βαλτιμόρη το 1962, Lance Reddick – Λανς Ρέντικ.

Ο εκλιπών ήταν κυρίως γνωστός από τις εμφανίσεις του σε επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης όπως οι «Νόμος και τάξη», «CSI: Miami» και το «The Wire»που έχουν προβληθεί με επιτυχία και στη χώρα μας αλλά και από το κινηματογραφικό franchise «John Wick» με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς όπου υποδύθηκε τον Τσαρόν, τον μάνατζερ του ξενοδοχείου που παίζει βασικό ρόλο στην πλοκή αυτών των ταινιών δράσης με στοιχεία θρίλερ.

Ο αφροαμερικανός ηθοποιός Λανς Ρέντικ πέθανε στο Λος Αντζελες, σε ηλικία μόλις 60 ετών χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου του.

Μάλιστα, αυτή την εποχή, ο ηθοποιός βρισκόταν στη διαδικασία προώθησης της τέταρτης ταινίας «John Wick» (εδώ ανοίγει Πέμπτη 23 Μαρτίου). Γεννημένος στη Βαλτιμόρη ο Λανς Ρέντικ έδειξε από νωρίς ενδιαφέρον για την τέχνη της υποκριτικής σπουδάζοντας στη δραματική σχολή του φημισμένου Πανεπιστημίου του Γέιλ. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές και καταξιώθηκε παίζοντας στο δράμα φυλακών του HBO, «Oz». Έχει επίσης εμφανιστεί στις διάσημες σειρές «Lost» και «Fringe». Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου του.

Να προσθέσουμε τέλος πως το ολοκαίνουριο φιλμ «John Wick: Chapter 4» παραγωγής 2023, σε σκηνοθεσία Chad Stahelski και σενάριο Shay Hatten και Michael Finch που είναι η συνέχεια του John Wick: Chapter 3 – Parabellum και η 4η ταινία του δημοφιλούς franchise John Wick βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη 23/3/2023 (το περιμένουμε και στην Πάτρα), μία μέρα νωρίτερα από την έξοδο του στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Όπως διαβάσαμε, ο Κιάνου Ριβς δήλωσε συντετριμμένος από την απώλεια του ηθοποιού Lance Reddick.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight