Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς...

Οι αντιδράσεις όσων παρέμειναν, οι... κωλοτούμπες, το παράπονο της Ελευθερίας, ο «ανάλαφρος» Κόρο, ο «μπυροκοιλιάς» και η μάχη για την 1η ασυλία

Η 11η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με τους Μπλε να κερδίζουν τους Κόκκινους με 10-9 στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας και την Νικόλ Μαυρίδη να βγαίνει για πρώτη φορά στον τάκο.

Στον τελικό αγώνα η Μαριαλένα και ο Μπόγδανος κατάφεραν να νικήσουν τους Σταυρούλα και Σάκη, για το 10-9, με τους Μπλε να μπαίνουν με το δεξί στην 11η εβδομάδα του Survivor All Star και τους Κόκκινους να οδηγούνται στην κάλπη για να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του νησιού και πριν την ψηφοφορία των Κόκκινων ο Τάκης Καραγκούνιας φρόντισε να ανεβάσει την ένταση και να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπαρτζη.

«Με πειράζει ο Νίκος που έχει έπαρση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παίζω και το χαίρομαι και θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι ας χάνω εγώ, αυτός θέλει να κερδίζει αυτός κι ας χάνει η ομάδα του», ανέφερε ο 50χρονος μισθοφόρος και πρόσθεσε πως είναι περήφανος που είναι στο παιχνίδι και όταν φτάσει ο Νίκος στην ηλικία του θα είναι με κοιλιά σε κάποιο καφενείο και θα πίνει τσίπουρα, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να του απαντάει πως δεν το κρύβει ότι αυτό είναι το όνειρό του.

Στην ψηφοφορία πρωταγωνίστησαν η Ελευθερία Ελευθερίου (3), ο Σπύρος Μαρτίκας (3) κι η Νικολέτα Μαυρίδη (4), με το πρώτο του τάκου να κρίνεται στη μια ψήφο. Έτσι πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά στο παιχνίδι φέτος βγήκε η Νικολέτα, λόγω της μειωμένης αγωνιστικότητας της, όπως είπε η ομάδα της.

«Ομολογουμένως το περίμενα και δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας… αλλά το περίμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νικολέτα, ενώ το δικό τους σχόλιο για το γεγονός ότι λίγο έλειψε να βρεθούν στον τάκο έκαναν τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας, όσο και η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία ένιωθε υποψήφια χωρίς να είναι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight