Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Μάργκο Μενγκόνι: Ανυπομονεί για συναυλία στην Ελλάδα, τρελαίνεται για χωριάτικη σαλάτα

Μάργκο Μενγκόνι: Ανυπομονεί για συναυλία...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο ερμηνευτής που αγαπήσαμε στη Γιουροβίζιον έδωσε συνέντευξη στη Vogue Greece αναφερόμενος στη χώρα μας

H αγαπησιάρικη μπαλάντα «Due Vite» που τραγούδησε για την Ιταλία ο Μάρκο Μενγκόνι, ήρθε πρώτη στην καρδιά μας αλλά τέταρτη στη γενική κατάταξη της φετινής Γιουροβίζιον.

O ντροπαλός επαρχιώτης που κυνήγησε την τύχη του στη Ρώμη σπουδάζοντας γλώσσες και δουλεύοντας σε piano bars ώσπου να ξεχωρίσει ως ταλέντο του Χ- Factor και του Σαν Ρέμο, μας συγκίνησε πολύ με τις παθιασμένες του «κορώνες».  (Επιπλέον φορούσε outfit Versace από δέρμα και κρύσταλλα).

Στο τελευταίο τεύχος της ελληνικής Vogue o γοητευτικός ερμηνευτής ομολόγησε πως υπήρξε υπέρβαρος και πολύ ανασφαλής με την εικόνα του στο παρελθόν. Δεν πιστεύει πως πια φοράει αμάνικα και βερμούδα! Επίσης ήταν νευρικός, φοβικός και χρειάστηκε να δουλέψει πολύ με τον ψυχολόγο του. Σταδιακά έμαθε να αγαπάει τον εαυτό του και συνειδητοποιήσει πως δεν είναι τίποτα απόλυτο στη ζωή. Με αφορμή  τα διάφορα δημοσιεύματα πως είναι gay και συνδέεται με τον συνάδελφο τραγουδιστή Μαχμούντ επέμεινε πως όλοι ανήκουμε σε μειονότητες γιατί είμαστε μοναδικοί και πρέπει να βαδίσουμε με κατανόηση και αποδοχή, περήφανοι για αυτό που είμαστε.  Το φθινόπωρο θα κάνει διεθνή περιοδεία και όταν θέλει να «ξεφύγει» επιλέγει τένις και ταξίδια. Επιπλέον διαβάζει για ένα νέο, πανεπιστημιακό πτυχίο στην ψυχολογία.

Μίλησε όμως και για την Ελλάδα:

«Ανυπομονώ να έρθω για μια συναυλία στην Ελλάδα. Η εταιρεία μου τα κανονίζει αυτά, αλλά πρέπει να τους πιέσω, γιατί αγαπώ τους Έλληνες. Μοιάζουν πολύ μ’ εμάς τους Ιταλούς. Είμαστε παιδιά της Μεσογείου. Πάντως, νιώθω Έλληνας, αν σκεφτείς ότι έχω επισκεφτεί τη χώρα σας αρκετές φορές για διακοπές. Εχω παέι Αθήνα φυσικά, αλλά και σε πολλά από τα νησιά- στην Πάτμο, στη Σαντορίνη, στην Πάρο, στην Αντίπαρο. Τρελαίνομαι για τη χωριάτικη σαλάτα. Με το που θα μπει η άνοιξη, σχεδόν καθημερινά το γεύμα μου περιλαμβάνει χωριάτικη. Τη φτιάχνω μόνος μου, είναι σπιτική! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εδώ στην Ιταλία δεν μπορώ να βρω την αυθεντική φέτα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View