Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Aντρέα Μποτσέλι: Σινε- πρεμιέρα και ιππασία στη Νέα Υόρκη, 18 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

Aντρέα Μποτσέλι: Σινε- πρεμιέρα και ιππα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο κοσμαγάπητος ιταλός τενόρος παρουσίασε τo βιογραφικό ντοκιμαντέρ «The Journey» ενώ εθεάθη έφιππος στο Σέντραλ Παρκ

Με τη δεύτερη σύζυγό του Βερόνικα στο πλευρό του, ο διάσημος ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι παρευρέθηκε πρόσφατα στην νεουορκέζικη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «The Journey: A Music Special» που αποτελεί μια πνευματική προσέγγιση στιγμών, εμπειριών και τραγουδιών που σημάδεψαν τη διαδρομή του.

Μάλιστα, με αφορμή την ταινία, ο παγκοσμίως καθιερωμένος, 64χρονος τυφλός καλλιτέχνης με τη μαγευτική φωνή, διένυσε πάνω από 350 χιλιόμετρα έφιππος, καθώς ανταποκρίθηκε σε ένα θρησκευτικό προσκύνημα από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη (όπου έλαβε την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου) έως τη γενέτειρά του, το Λατζάτικο, στην Τοσκάνη. Το οδοιπορικό έγινε στα χνάρια των Αποστόλων και των πρώτων χριστιανών με σκηνικό πανέμορφες περιοχές της Ιταλίας. Τα παιδιά του,  Ματέο και Βιρτζίνια, συμμετείχαν σε αυτή την περιήγηση καθώς και διάφοροι άλλοι ερμηνευτές.

Στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της προώθησης του φιλμ ο Μποτσέλι τραγούδησε και έκανε βόλτα στο Σέντραλ Παρκ για να αναδείξει τη θεματική του «The Journey». Θυμίζουμε πως θα δώσει το φετινό καλοκαίρι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας μια μεγαλειώδη συναυλία, στις 18 Ιουλίου, για την οποία τα εισιτήρια τείνουν κιόλας να εξαντληθούν. Κάτοχος 5 βραβείων Γκράμι διαθέτει ένα μέταλλο φωνής που έχει χαρακτηριστεί θείο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View