Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της σταρ Σερ - Cher για προσωρινή κηδεμονία του γιου της

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της στα...

Η 77χρονη τραγουδίστρια & ηθοποιός υποστήριξε στην προσφυγή της ότι οι μεγάλες πληρωμές του 47χρονου γιου της, Ελάιτζα Μπλου Άλμαν τον θέτουν σε κίνδυνο λόγω των αγώνων του με την ψυχική υγεία & την κατάχρηση ουσιών

Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες, Jessica A. Uzcategui, απέρριψε το αίτημα της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού Σερ – Cher να τεθεί ο ενήλικος γιος της, σε επείγουσα δικαστική επιτροπεία.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός στα 77 της χρόνια σήμερα, είχε υποστηρίξει στην προσφυγή της ότι οι μεγάλες πληρωμές του 47χρονου γιου της, Ελάιτζα Μπλου Άλμαν (Elijah Blue Allman) από το καταπίστευμα του εκλιπόντος πατέρα του, Γκρεγκ Όλμαν (Gregg Allman), τον θέτουν σε κίνδυνο λόγω των αγώνων του με την ψυχική υγεία και την κατάχρηση ουσιών.

Ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου του Λος Άντζελες δεν πείστηκε ότι η επιτροπεία-κηδεμονία ήταν επείγουσα ανάγκη και απέρριψε την αίτηση αν και θα εξεταστεί ξανά η υπόθεση τον Μάρτιο. Ο Elijah Blue Allman, γνωστός επαγγελματικά ως P. Exeter Blue I, είναι Αμερικανός μουσικός και όπως προείπαμε, είναι γιος της τραγουδίστριας Cher και του δεύτερου συζύγου της, Gregg Allman. Έχει γεννηθεί στις 10 Ιουλίου 1976 στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Η Σερ να θυμίσουμε πως στην απονομή του 1988 τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για το φιλμ «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού» του προσφάτως εκλιπόντος σκηνοθέτη Νόρμαν Τζούισον.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Με τον Νίκολας Κέιτζ στο "Κάτω από ...

Με τον Νίκολας Κέιτζ στο "Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight