Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Κένταλ Τζένερ γιόρτασε το Πάσχα με το ρομαντικό «φόρεμα των ονείρων της»

Η Κένταλ Τζένερ γιόρτασε το Πάσχα με το ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κόντρα στο συνηθισμένο Kardashian style, έκανε την έκπληξη και αποθεώθηκε στο διαδίκτυο

Η 28χρονη καλιφορνέζα καλλονή και super model της φαμίλιας Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ ενθουσίασε με την εικόνα της για τη γιορτή του Πάσχα.

Instagram, TikTok, YouTube υποκλίθηκαν στο ρομαντικό της style με φόρεμα Rodarte (κόντρα στην επιθετικά sexy αισθητική των αδελφών της) ενώ τα media αποκάλεσαν το ρούχο ονειρεμένο. Αλλωστε και η ίδια η Κένταλ το αποκάλεσε στη λεζάντα της «φόρεμα των ονείρων της».

Είναι η δεύτερη φορά που το διάσημο μοντέλο και influencer ποζάρει στους αγρούς με αφορμή το Πάσχα επιλέγοντας το συγκεκριμένο οίκο με την χαρακτηριστική αισθητική.

Το φόρεμά της σε long midi μήκος, με vintage vibes ήταν πολύ επίκαιρο καθώς τη φετινή θερινή σαιζόν τα λευκά φορέματα αποτελούν νούμερο 1 τάση. Τη μονοχρωμία «έσπασαν» μαύροι φιόγκοι στους ώμους- αγαπημένο στοιχείο της couture με κοριτσίστικη χάρη μαζί με το timeless black & white. Επίσης, τα ρετρό, φουσκωτά μανίκια και η κλος φούστα ομορφαίνουν πολύ τη γυναικεία σιλουέτα. Το outfit ολοκλήρωσαν διακριτικό μακιγιάζ,  pointed pumps γοβάκια και μαύρα γυαλιά ηλίου.  

To συγκεκριμένο Rodarte dress, σε απαλό κρεπ, προέρχεται από τη συλλογή SS2024 με τη σφραγίδα των αδελφών Kate και Laura Mulleavy. Το brand τους εδρεύει στο Λος Αντζελες διατηρώντας ύφος μυθιστορηματικού ρομάντζου, πάντα θηλυκό και ανέγγιχτο από περιστασιακά trends. Μας δίνει ιδέες για προσκλήσεις εν υπαίθρω, γάμους, βαπτίσεις κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View