Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η ώρα των Bazaar’s Icons: Οι προσωπικότητες που ενέπνευσαν το τεύχος του Σεπτεμβρίου

Η ώρα των Bazaar’s Icons: Οι προσωπικότη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από την Κένταλ Τζένερ ως τους Πολ Μεσκάλ και Doja Cut αυτά είναι τα ονόματα που ξεχώρισε το περιοδικό

Ποιες είναι οι διασημότητες που διάλεξε το περιοδικό Harper’s Bazaar για το τεύχος του Σεπτεμβρίου και το καθιερωμένο αφιέρωμα «Icons»;

Όπως επισημαίνεται είναι προσωπικότητες που το αξίζουν. Μας ελκύουν, μας ενώνουν, μας ψυχαγωγούν, μας συγκινούν, τροφοδοτούν τις εμμονές μας, μας εμπνέουν με το κατεπείγον της δουλειάς τους. Ο καθένας έχει αφήσει το αποτύπωμά του – και ίσως κάποιοι από αυτούς γράφουν ιστορία.

Η Doja Cut στο εξώφυλλο

Η Doja Cut στο εξώφυλλο

Πρόκειται για τους:Doja Cut (πολυβραβευμένη ράπερ) και Κένταλ Τζένερ (super model, internet και reality star). Τον Πολ Μεσκάλ (ηθοποιός, τον μάθαμε αρχικά από τη σειρά Normal People, θα παίξει στο «Μονομάχο 2»). Την Golshifteh Farahani (Ιρανή ηθοποιός και ακτιβίστρια). Τη λογοτέχνιδα Leila Mottley, την μπασκετμπολίστρια Angel Reese, την τραγουδίστρια- χορογράφο Teyana Taylor, τη χορογράφο Parris Goebel, τον queer χορευτή James Whiteside, τους πολιτικούς The Justins, την κορεάτισσα ηθοποιό Greta Lee, την κινηματογρφίστρια Nia DaCosta.
Ολοι δίνουν συνεντεύξεις για την πορεία τους και ποζάρουν φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Θα τους δείτε και στο ελληνικό τεύχος του περιοδικού  που κυκλοφορεί την Κυριακή 20/09 με το «Βήμα» της Κυριακής. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View