Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μεσκάλ - Paul Mescal θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του «Gladiator – Μονομάχος»

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μεσκάλ - Paul Me...

Ο 27χρονος ηθοποιός έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Normal People» το 2020 και την φετινή ταινία "Aftersun" της Σάρλοτ Γουέλς

Ο 27χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μεσκάλ - Paul Mescal που πρωταγωνίστησε στο συγκινητικό κοινωνικό φιλμ "Aftersun" που ξεχώρισε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στη χώρα μας με επιτυχία, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ, ταινίας «Gladiator – Μονομάχος» σε σκηνοθεσία του σπουδαίου δημιουργού, Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Πολ Μεσκάλ, ο οποίος έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Normal People» το 2020 και αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στα πιο περιζήτητα νέα ταλέντα, είναι σε διαπραγματεύσεις για να ενταχθεί στο καστ της ταινίας - συνέχειας του «Gladiator» του Σκοτ που προβλήθηκε πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2000 με πρωταγωνιστές τον Ράσελ Κρόου και τον Χοακίν Φίνιξ. Ο Πολ Μεσκάλ λέγεται ότι θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Λούκιου, γιου της Λουσίλα, την οποία υποδύθηκε η Κόνι Νίλσεν, και ανιψιού του Κόμοδου (Χοακίν Φίνιξ).

Το 2021, ο Σκοτ επιβεβαίωσε ότι είχε γραφτεί ένα σενάριο για τη συνέχεια του «Gladiator» με το τελικό προσχέδιο να υποβάλλεται πέρυσι τον Νοέμβριο. Ο Paul Mescal πρωταγωνίστησε στην Βρετανική ανεξάρτητη ταινία της πρωτοεμφανιζόμενης σκηνοθέτιδας Σάρλοτ Γουέλς, "Aftersun" μαζί με την Φράνκι Κόριο ως πατέρας και κόρη που βλέπουν τη σχέση τους να αποκτά νέες διαστάσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Τουρκικά παράλια. Από πολλούς κριτικούς θεωρείται ως μία από τις καλύτερες ταινίες του 2022.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture