Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εκθεση υπερθέαμα: 40 χρόνια Dolce e Gabbana στο Palazzo Reale του Μιλάνου

Εκθεση υπερθέαμα: 40 χρόνια Dolce e Gabb...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αρχειακές δημιουργίες απίστευτης χειροτεχνίας θα παρουσιαστούν από τις 7 Απριλίου

Τυχεροί όσοι βρεθούν στην ιταλική μητρόπολη του shopping το επόμενο διάστημα.

«Dal Cuore alle Mani- Από την καρδιά στα χέρια» τιτλοφορείται η πολυαναμενόμενη έκθεση των Dolce e Gabbana που θα κάνει opening στην καρδιά του Μιλάνου σε λίγες μέρες. Το διάσημο σχεδιαστικό ντουέτο που έχει αφοσιωθεί στην alta moda της υψηλής χειροτεχνίας και του θεαματικού μαξιμαλισμού θα γιορτάσει στις σάλες του Palazzo Reale (δίπλα στο εμβληματικό Duomo) 40 χρόνια καριέρας.

Αναμένεται να παρουσιαστούν οι πλέον αξιομνημόνευτες και περίτεχνες δημιουργίες του label. Mιας εταιρείας μόδας που υμνεί πεισματικά την ιταλική κουλτούρα σε κάθε της έκφανση.

Με σταθερές εμπνεύσεις το μπαρόκ, την αναγέννηση, τα μνημεία, δηλαδή ολόκληρη την ιστορία της πατρίδας τους αλλά και το φολκλόρ της Σικελίας ή την όπερα στη Σκάλα, ο Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα επιμένουν να παρουσιάζουν τις συλλογές τους σε ιταλικό έδαφος. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα κοσμήματα, τα αρώματα κλπ συχνά είναι τόσο περίτεχνα που ζαλίζουν το μάτι. Μέσα σε 1200 τ.μ. το κοινό θα απολαύσει τα best off που σφράγισαν την πορεία τους.

Με την επιμέλεια της Florence Müller, επιλέχθηκαν τα πιο πολύτιμα, αρχειακά κομμάτια. Σιλβάνα Μαγκανο, Σοφία Λόρεν, Μόνικα Μπελούτσι οι αιώνιες μούσες τους. «Τώρα που Φελίνι, Ροσελίνι, Παζολίνι δεν υπάρχουν πια, έχουμε το νεορεαλισμό των Dolce e Gabbana» έχει δηλώσει για εκείνους η Μαντόνα.

Οι κορσέδες, τα λεοπάρ, τα κεντήματα, τα εσώρουχα, τα λουλουδένια prints και το φως και οι καρτ ποστάλ της Μεσογείου πήραν άλλη διάσταση στο ατελιέ τους.

*7/4 έως 31/7 Palazzo Reale, Milano.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View