Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ντακότα Τζόνσον: Εveryday casual με Adidas Samba στο super trendy πράσινο της μέντας

Ντακότα Τζόνσον: Εveryday casual με Adid...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 32χρονη αμερικανίδα ηθοποιός παρακολουθεί τη μόδα και στις πιο απλές πρωινές της εμφανίσεις

Αμετανόητη κάτοικος του ηλιόλουστου Μαλιμπού, η πάντα γοητευτική ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον παραδίδει μαθήματα μόδας και στο καθημερινό της street style.

Πρόσφατα, βγήκε βόλτα στο Μπέβερλι Χιλς με τα sneakers που έχουν κατακτήσει τη νεολαία παγκοσμίως σε χρώμα πολύ επίκαιρο. Τα αθλητικά παπούτσια Adidas Samba είναι τα αγαπημένα της καθώς την έχουμε δει και στο παρελθόν να τα φοράει σε μαύρο, ενώ τώρα τα αντικατέστησε στο trendy χρώμα της «μέντας» ή «pistaccio» όπως λένε οι Ιταλοί. (Tα συνδύασε μάλιστα με την Gucci 1961 Jackie τσάντα σε βελούδο, τζιν λευκό παντελόνι Re/ Done και χαλαρή μπλούζα με μανίκια American Vintage).

Η Ντακότα με τα αγαπημένα της sneakers μ...

Η Ντακότα με τα αγαπημένα της sneakers μέσα στο Μάρτιο

Τα πρωτοφόρεσε πριν τα Χριστούγεννα ενημ...

Τα πρωτοφόρεσε πριν τα Χριστούγεννα ενημερωμένη για τις resort collections

Μιλάμε για την απόχρωση μεταξύ απαλού φυστικί και βεραμάν σε σουέντ επιφάνεια. Ο τόνος αυτός λανσάρεται άλλωστε από πολλούς οίκους τη σαιζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2024. Θεωρείται must  της νέας παλέτας, ανάμεσα στο γαλάζιο sky blue και στο αχνοκίτρινο της μπανάνας. Εχει εξαπλωθεί σε διάφορα αξεσουάρ αλλά και στη διακόσμηση μαζί με το ροδακινί.

Η Ντακότα διάλεξε το εν λόγω πράσινο όχι μόνο στα sneakers αλλά και σε μια φωτογράφιση με ολοκέντητο, μίνι φορεματάκι του αγαπημένου της οίκου Gucci. Θυμίζουμε πως τα Samba είναι περιζήτητα αυτή τη στιγμή στη διεθνή αγορά σε άσπρο- μαύρο και σε διάφορα καινούρια χρώματα. Σημειώνουν τεράστια εισπρακτική απήχηση στον τομέα των vintage αθλητικών πόλης, μαζί με τα μοντέλα Gazelle και Spezial επίσης της Adidas. H νεολαία – και όχι μόνο- τα έχει λατρέψει και γίνονται ακόμα ανάρπαστα στα καταστήματα και στο διαδίκτυο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View