Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mεταβατικά sneakers: Adidas fever ή αλλιώς αχ Χάρι Στάιλς τι μας κάνεις

Mεταβατικά sneakers: Adidas fever ή αλλι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα μοντέλα Gazelle και Samba «σκίζουν» σε παγκόσμιες πωλήσεις βασιλεύοντας ξανά στο street style

Σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσουμε και πάλι στην πόλη παραμερίζοντας την ανεμελιά των διακοπών.

Τα αθλητικά sneakers θα εμφανιστούν ξανά ως κυρίαρχη επιλογή πρακτικού υποδήματος μετά από σαγιονάρες, παντόφλες, σανδάλια. Το διεθνές street style δεν μας καλεί πάντως να πειραματιστούμε με κάτι καινούριο καθώς τα new retro μοντέλα της Adidas, Samba και Gazelle, επανέρχονται για δεύτερη φορά στο προσκήνιο ώστε όλα τα άλλα να ακολουθούν σε απόσταση. Αυτές τις μέρες η βασίλισσα του αμερικάνικου casual Κέιτι Χολμς περπατάει στη Νέα Υόρκη με τα πασίγνωστα Samba και ψηλές κάλτσες ανταγωνιζόμενη την ενδυματολογική επιρροή των Κένταλ Τζένερ- Μπέλα Χαντίντ. Και οι δυο τα φορούν συνέχεια με την ανανεωμένη, καφέ σόλα.

Ταυτόχρονα, ο  μέχρι τώρα Gucci icon, βρετανός τραγουδιστής Χάρι Στάιλς αποθεώθηκε στην περιοδεία του με τα αξεπέραστα Gazelle. Tα έχει συνδυάσει ακόμα και με ολόσωμη ασημένια φόρμα με κρόσσια και τα πιο ακραία ανδρόγυνα σύνολα. Και αυτά διαθέτουν πια καφέ σόλα ενώ είναι πολυφωτογραφημένη και η εκδοχή τους με Gucci logo. Ο Χάρι τα έχει φορέσει πάνω και κάτω από τη σκηνή σε όλα τα χρώματα. Μάλιστα, η Adidas τα μετονόμασε σε Satelite Stompers προς τιμήν του!

Στις πιο ενημερωμένες μπουτίκ του διαδικτύου Samba και Gazelle κάνουν αστρονομικές πωλήσεις. Η απήχηση του δημοφιλούς στο TikTok μοντέλου Campus θεωρήθηκε πιο περιστασιακή. Στη Nike λάμπει πάλι το επίσης νοσταλγικό Cortez ως life style trainer, με τα παπούτσια γυμναστηρίου και τρεξίματος να δεσπόζουν στα ταμεία του κολοσσού. Από εκεί και πέρα προβάλλονται οι νέες προτάσεις New Balance, Salomon, Awake NY X Asics και κομμάτια επώνυμων οίκων όπως ο Balenciaga. Tα Golden Goose αρέσουν πολύ στις φανατικές fashionistas καθώς έχουν επεκτείνει θεαματικά τη συλλογή τους.

Οι στυλίστες στα περιοδικά υπογραμμίζουν πως ο ανανεωμένος πάτος σε Samba και Gazelle χαρίζει περισσότερη άνεση και Vegan διάσταση στα looks μας ενώ αν θέλετε να θυμίζετε τη Φάρα Φόσετ με flared jeans δοκιμάστε τα Cortez.

 Ειδήσεις Τώρα

Victoria’s Secret: Με επικεφαλής «Icon» την 42χρονη Ζιζέλ ξαναπροσπαθεί να ορθοποδήσει…

Kιμ Καρντάσιαν overdose: Eίναι παντού, τώρα έγινε και πρέσβειρα του Marc Jacobs

Πώς έσμιξαν Hermes, Job Smeets και David Bowie; Η απάντηση σε απίστευτες βιτρίνες- installations

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View