Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ντακότα Τζόνσον: Μούσα της διάσημης Jackie 1961 bag ως γνήσιο L.A girl

Ντακότα Τζόνσον: Μούσα της διάσημης Jack...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η νέα καμπάνια του οίκου Gucci εστιάζει στην τσάντα που λάτρεψε η Τζάκι Κένεντι όταν την κυνηγούσαν οι παπαράτσι

Η iconic bag του οίκου Gucci, Jackie 1961, ανανεώνει την αίγλη της εν όψει άνοιξης, με μούσα την καθιερωμένη ambassador του πασίγνωστου label, Ντακότα Τζόνσον. Η 33χρονη, πολύ όμορφη και καλλίγραμμη αμερικανίδα ηθοποιός αναδεικνύει τις καινούριες εκδοχές της φημισμένης αυτής τσάντας με κινηματογραφική και φωτογραφική καμπάνια, ως γνήσιο κορίτσι του Λος Αντζελες.

Τη βλέπουμε στην καθημερινότητά της στη μεγαλούπολη του σινεμά, να ψωνίζει, να πηγαίνει γυμναστήριο, να οδηγεί, να βγαίνει για φαγητό ή clubbing, με το φακό να την παρακολουθεί όπως οι αδιάκριτοι «παπαράτσι». Η έμπνευση προήλθε βέβαια από την ίδια τη Τζάκι Κένεντι που μονίμως την καταδίωκαν φωτογράφοι και της οποία το θρυλικό όνομα διαθέτει η εν λόγω τσάντα. Η Jackie 1961 σχεδιάστηκε ως μία τσάντα με σχήμα μισοφέγγαρου και είναι η πρώτη hobo bag). Αρχικά λεγόταν Fifties Constance, ώπου η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. αποφάσισε ότι είναι η τσάντα που της ταιριάζει απόλυτα και ξεκίνησε στα sixties να την κρατά παντού.

Mε τις σφραγίδες των πιο προβεβλημένων καλλιτεχνικών διευθυντών της Gucci, Tom Ford και Alessandro Michele η Jackie 1961 βγήκε ξανά στο προσκήνιο σε διάφορες διασκευές έτσι ώστε να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αξεσουάρ στην παγκόσμια μόδα. Με αφετηρία  το  1961 σήμερα, υοιγραμμίζει τις ιστορικές καταβολές της και την παρουσία της στα χέρια διασήμων,  ιδίως στα 60s και τα 70s,  ενώ επενδύει στο σοφιστικέ, πολυδιάστατο και unisex χαρακτήρα της. Το κροκό και το μπλε προτάθηκε από την τωρινή χειμερινή συλλογή. Το μήνυμα παραμένει πάντως «πάντα και παντού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View