Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κεντημένη κάπα: Ε ναι, ήταν μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Κεντημένη κάπα: Ε ναι, ήταν μια από τις ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ανέδειξε ένα statement κομμάτι από τον αριστοκρατικό οίκο Carolina Herrera

Oι λεγόμενοι «Sussexes», δηλαδή το περιβόητο ζεύγος Χάρι και Μέγκαν, που απομακρύνθηκαν κακήν κακώς από το παλάτι του Μπάκινχαμ, συνεχίζουν τις δράσεις μέσω του ιδρύματός τους The Archewell Foundation. Στη σκιά του καρκίνου που αντιμετωπίζουν ο  βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ, εμφανίστηκαν ως επίτιμοι οικοδεσπότες μουσειακής έκθεσης και συγκεκριμένα της  Kinsey African American Art & History Collection. Η Μέγκαν πέτυχε ένα πραγματικά σύγχρονο royal look, που εγκωμιάστηκε στα αμερικάνικα media (και μας άρεσε πολύ, ασχέτως αν τη συμπαθούμε).

 Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα cape coat με χειροποίητο, άνθινο διάκοσμο από τον αριστοκρατικό οίκο Carolina Herrera.

κάπες είναι πολύ trendy τα τελευταία χρόνια είτε ως πανοφώρια, είτε ως στοιχείο φορεμάτων με couture διάσταση. Το ρούχο της Μέγκαν ήταν μαύρο, με αστραφτερά κεντήματα και έκανε μεγάλη εντύπωση. Το συνδύασε με απλό μαύρο παντελόνι, flat γοβάκια Aquazzura , βραχιόλια Cartier, αόρατο μακιγιάζ και ανέμελα μαλλιά σε φυσικά κύματα. Φοράει πάντα επώνυμα labels και η τιμή αυτού του αξιοζήλευτου cape coat πλησιάζει τα 5000 ευρώ. Πολλά δημοσιεύματα σχολίασαν πως ήταν όντως μια «αμφίεση δούκισσας».

Το lookbook του οίκου

Το lookbook του οίκου

Ο 35χρονος σχεδιαστής Wes Gordon, επικεφαλής του οίκου Carolina Herrera την τελευταία εξαετία, γεννήθηκε στο Σικάγο, μεγάλωσε στην Ατλάντα, αποφοίτησε από το  Central St. Martins του Λονδίνου και έχει θητεύσει στο μεγαλοπρεπές ατελιέ του Oscar de la Renta. Κατά την άποψή μας έχει ανανεώσει με υψηλό γούστο το brand Carolina Herrera και το φετινό καλοκαίρι η συλλογή είναι μια από τις κορυφαίες διεθνώς. Φίλος της Μαρία Ολυμπία και γνωστών υπέρκομψων κυριών της Νέας Υόρκης έχει προσγειώσει το παραμύθι με μαεστρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View