Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλα όσα έγιναν κι όσα δεν θα ξεχάσουμε από το 2023 - Μήνα- μήνα το "ημερολόγιο" των γεγονότων της χρονιάς

Όλα όσα έγιναν κι όσα δεν θα ξεχάσουμε α...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που κλείνει πλέον τον κύκλο της

Το 2023 θα περάσει στο ρου της ιστορίας σε πολύ λίγο. Μια χρονιά με γεγονότα που σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο άφησαν ένα ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη όλων.

Η τραγωδία των Τεμπών το ξημέρωμα της 1ης ημέρας του Μαρτίου και οι εκλογικές αναμετρήσεις σε εθνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο και η κατάρρευση τμήματος της γέφυρας της περιμετρικής στην Πάτρα ήταν τα δυο γεγονότα που ξεκάθαρα χαρακτήρισαν τοπικά, το 12μηνο που παρέρχεται.

Στο κείμενο που ακολουθεί προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε ημερολογιακά τις σημαντικότερες στιγμές του 2023 κάνοντας μια ανασκόπηση με όσα συζητήθηκαν περισσότερο σε τοπικό επίπεδο το περασμένο 12μηνο.

Ιανουάριος 2023

*Η χρονιά για τη Πάτρα ξεκίνησε με μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε σε 7 συλλήψεις μελών συμμορίας για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή όπλων και εκρηκτικών αλλά και για παράβαση του νόμου για τις ραδιοσυχνότητες. Από τις έρευνες στα σπίτια έχουν βρεθεί πάρα πολλά όπλα και κιλά εκρηκτικών.

*Λίγες μέρες πριν η Πάτρα βυθιζόταν στο πένθος, με τον νεαρό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκόνδρα να καταρρέει, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και να καταλήγει στο νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.

*Το ίδιο διάστημα προκαλεί σοκ στην Πάτρα η είδηση του ξαφνικού θανάτου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου ο οποίος πιθανότατα υπέστη ανακοπή, σε ξενοδοχείο της Πάτρας. Αντίστοιχη θλίψη προκάλεσε και η απώλεια του προπονητή μπάσκετ Ανδρέα Μελιγδή.

*Ελπιδοφόρα είδηση εκείνης της περιόδου η διάσωση δυο συμπολιτών που υπέστησαν καρδιολογικά προβλήματα από την φοιτήτρια Χρυσάνθη Πουλαράκη και τον 33χρονο Πατρινό διανομέα Κωνσταντίνο Σπάθαρη. 

* Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου και η πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

*Στα καλά νέα του μήνα η «talk of the town» βόλτα στο έλος της Αγυιάς που αποκάλυψε μια απρόσμενη φυσική όαση με super stylish πρόσβαση

*Ο Ιανουάριος κλείνει με την αεροπορική τραγωδία της πτώσης του F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας από την Ανδραβίδα, στον θαλάσσιο χώρο, 9 ναυτικά μίλια από το Κατάκολο. Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους εντοπίζονται νεκροί. Ο δεύτερος μαλιστα, ο Υποσμηναγός Μάριος –Μιχαήλ Τουρούτσικας καταγόταν από τα Καλάβρυτα

Φεβρουάριος 2023

*Αρχές του Φεβρουαρίου 2023 το χιονοδρομικό σπάει κάθε ρεκορ επισκεψιμότητας στην ιστορία του αφού μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο 10 χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στις πλαγιές του Χελμού!

*Στην Πάτρα στις αρχές του μήνα  οι Ρομά προχωρούν σε κινητοποιήσεις στα Βραχναίικα, μιας και ορισμένα από τα σπίτια τους έπρεπε να απαλλοτριωθούν για τη διάνοιξη της Ολυμπίας οδού.

*Ζωή με τον θάνατό του χάρισε ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών το οποίο κατέληξε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. 

*Τις εντυπώσεις έκλεψαν δυο δευτεροετείς φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Σωτήρης Πεννιάς από την Πάτρα και ο Γιώργος Πολίτης από τη Λευκάδα, είχαν την ιδέα αλλά και «την τρέλα» να κατασκευάσουν την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου από σπαγγέτι και ταλιατέλες!

*Στα ορεινά της Πάτρας η κακοκαιρία "Barbara" έντυσε στα λευκά την Πιτίτσα.

*Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα σημειώθηκε ο φονικός, καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία που προκάλεσε κύμα βοήθειας και αλληλεγγύης και στην Πάτρα. Πέρα από την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, τρεις φίλοι από την Πάτρα αποφάσισαν να μεταβούν οι ίδιοι στις πληγείσες περιοχές για να βοηθήσουν οπως μπορούσαν.

*Τον ίδιο μήνα, πολλές συζητήσεις προκάλεσαν οι καταγγελίες οτι "στην Πάτρα… πάνε σε σπίτια και Airbnb" για να κάνουν μποτοξ τα οποία όμως προκαλούν παραμορφώσεις!

*Μέσα στον Φεβρουάριο του 2023 έφυγε απο τη ζωή ο αρχιτέκτονας και εικαστικός Στάθης Χρυσικόπουλος σε ηλικία 78 ετών.

*Στο τέλος του μήνα σημειώθηκε μια κινηματογραφική κλοπή στο κοσμηματοπωλείο Μέντης, στη Ρήγα Φεραίου

*Ο Φεβρουάριος έκλεισε τον κύκλο του το 2023 με μια μεγάλη παρέλαση, την μεγαλύτερη παρέλαση του Καρναβαλιού εδώ και χρόνια από άποψη συμμετοχών. Ανάμεσα στους επισκέπτες κι ένας φοιτητής 18 ετών που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου όπου διέμενε και τραυματίστηκε.

* Στη διάρκεια του τελευταίου καρναβαλικού τριημέρου του 2023 πάντως η πόλη που  πλημμυρίσει για περισσότερο απο τρεις ημέρες με κόσμο!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

*Το ξημέρωμα της πρώτης ημέρας του Μαρτίου βρίσκει όλη τη χώρα παγωμένη. Η αδιανόητη Τραγωδία των Τεμπών, δεν ήταν εύκολο για αποτυπωθεί ως γεγονός στο μυαλό κανενός. Όλες οι μέρες που ακολούθησαν ήταν γεμάτες δάκρυα, θλίψη και οργή για τα όσα προηγήθηκαν και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων. Οι δικηγόροι της Πάτρας προχώρησαν σε μια συγκλονιστική κίνηση στις σκάλες του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας, όπως και οι μαθητές από πολλά σχολεία της πόλης. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των νέων στις εθελοντικές αιμοδοσίες στα νοσοκομεία της Πάτρας.

 

*Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του 26χρονου Γιώργου Μασούρα σε τροχαίο στην οδό Κορίνθου τα ξημερώματα της 13ης Μαρτίου στην Πάτρα.

*Ερωτηματικά προκάλεσε η ενέργεια νεαρών ανάψουν καπνογόνα και βεγγαλικά στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

*Αναστάτωση στη διάρκεια του Μαρτίου στις τάξεις των ιδιοκτητών καταστημάτων στην παραλιακή των Βραχνεΐκων εξαιτίας των εργασιών της ΔΕΥΑΠ για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης και τη σύνδεση με τον Βιολογικό Καθαρισμό.

*Στις 20 Μαρτίου ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής των κλιμάκων της οδού Αγίου Νικολάου.

*Λίγες μέρες μετά έπεσαν οι τίτλοι τέλους για μια ιστορική πρώην βιομηχανία της Πάτρας, την Frigoglass ABEE.

 

*Εκείνες τις ημέρες σε μια κατάμεστη αίθουσα, με συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, η εκδήλωση της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο: «Ελληνίδες του Κόσμου».

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

*Η Πάτρα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο Απρίλιος είναι ο μήνας που "σημαδεύεται" από την κατάθεση του εντατικολόγου της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη. Οι ερωτήσεις που του απηύθυνε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης μητέρας, προκαλούν κύμα αντιδράσεων από τους γονείς παιδιών που τα όργανά τους έχουν δωρηθεί.

*Στη διάρκεια του Απριλίου, η περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, θρηνεί την απώλεια του 14χρονου Γαβριήλ που σκοτώθηκε σε ατύχημα με το ποδήλατό του. Στον αντίποδα χαμόγελα αισιοδοξίας προκάλεσε η αντίδραση του οργανισμού του 11χρονου που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, τραυματίας επίσης σε ατύχημα με ποδήλατο.

ΜΑΪΟΣ 2023

* Ο πρώτος "εκλογικός μήνας" του 2023 ήταν ο Μάιος ο οποίος ήταν γεμάτος πολιτικές επισκέψεις από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων στην Πάτρα ενόψει του α' γύρου των εθνικών εκλογών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 21/5.

* Πρεμιέρα στις κάλπες έκαναν οι φοιτητές στο πρώτο δεκαημέρο του μήνα, με τις φοιτητικές εκλογές στο πανεπιστήμιο Πατρών. 

* Την ίδια περίοδο το Αεροδρόμιο του Αράξου υποδεχόταν τις πρώτες τουριστικές πτήσεις για την σεζόν, σε μια χρονιά που αποδείχθηκε πολύ καλή για τον τουρισμό στην δυτική Ελλάδα.

*Στα δυσάρεστα του μήνα το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 34χρονο στα Συχαινά, αλλά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε αγώνα βόλευ για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ανδρών

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

* Ο Ιούνιος δεν μπήκε με καλοκαιρινή διάθεση αφού στην Αχαϊα η κακοκαιρία στις αρχές του μήνα αλλά και προς τα τέλη, προκάλεσε αρκετά προβλήματα.

* Στον Χελμό και πιο συγκεκριμένα στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώθηκε το «Helmos Mountain Festival» στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 12.000 επισκέπτες. 

* Η μικρή Νικολία, συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία της και το ταξίδι σωτηρίας στο Ανόβερο της Γερμανίας, εξασφάλισαν απλοί άνθρωποι που θέλησαν να βοηθήσουν μετά από τη γνωστοποίηση του προβλήματός της. 

* Μια σοκαριστική είδηση στα Μποντέικα Αχαΐας, έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν μια οικογένεια που ηθελε να κηδέψει ένα μέλος της βρέθηκε μπροστά σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση στην κηδεία αφού όταν άνοιξαν το φέρετρο αντίκρισαν τη σορό μιας άλλης γυναίκας.

*Τέλη του μήνα, πολλά νέα πρόσωπα χαμογέλασαν στην Αχαΐα, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

*Πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά και στον Ιούνιο είχαν οι εθνικές εκλογές, ο δεύτερος γύρος των οποίων ολοκληρώθηκε στις 25 του μήνα για να ακολουθήσει η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, όπου ήταν έντονο το άρωμα της Αχαΐας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

* Το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουλίου 2023 στην Πάτρα, δεν προμήνυε τίποτα το κακό που θα γινόταν. Τμήμα της Γέφυρας της Περιμετρικής στο οποίο εκτελούνταν εργασίες κατάρρευσε συμπαρασύροντας στο θάνατο Ρομά που βρίσκοταν από κάτω μαζεύοντας σίδερα!

* Μέσα στον Ιούλιο εκδηλώνεται και η πρώτη μεγάλη φωτιά του καλοκαιριού στην Αιγιάλεια. Απειλούνται οικισμοί αλλά ευτυχώς πέρα από τα δεκάδες στρέμματα γης που έγιναν και πάλι στάχτη δεν υπήρξαν χειρότερα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

*Το Κίνημα της Πετσέτας που ξεκίνησε από το Αιγαίο επεκτάθηκε αστραπιαία σε όλες τις παραλιακές περιοχές της χώρας, φυσικά και στην Αχαΐα, με τις συλλήψεις για καταπάτηση Αιγιαλού από επιχειρήσεις και καταστήματα να διαδέχονται η μια την άλλη.

*Οι νέες ταυτότητες είχαν φέρει προς τα τέλη του καλοκαιριού σωρεία θεωριών συνωμοσίας και φυσικά η Πάτρα δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρρέαστη. Στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού σχηματίζονταν επί ημέρες ουρές από όσους ήθελαν να προλάβουν και να μην εκδόσουν τις νέου τύπου ταυτότητες.

*Αρχές Αυγούστου δολοφονείται απο Κροάτες Χούλιγκαν - που διέσχισαν οδικώς την μισή Ελλάδα για να φθάσουν στην Αθήνα - ο Μιχάλης Κατσουρής. Λίγες ώρες μετά κατατομούνται επτά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ τους και ο επικεφαλής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας

 

*Όλη η πόλη συγκλονίζεται από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκονται δυο νεαρά παιδιά. Η 14χρονη Χριστίνα πάλεψε για αρκετές ημέρες στην εντατική αλλά δεν τα κατάφερε. Χάρισε όμως ζωή με το θάνατό της αφού οι γονείς της μέσα στο πένθος τους βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

*Ένα έγκλημα συζητείται έντονα στη διάρκεια του μήνα όταν μια γυναίκα εντοπίζεται νεκρή στο σπίτι της στην οδό Μπουκαούρη της Πάτρας

*Οι δορυφόροι της Starlink SpaceX του Έλον Μασκ έκαναν την εμφάνιση τους στον νυχτερινό ουρανό της Πάτρας 

*Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής Αρχής της Πάτρας Ανδρέας Αντωνόπουλος έφυγε από τη ζωή

*Τα έργα στην πλατεία Τριών Ναυάρχων είχαν ξεκινήσει μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ενώ και τα πρώτα 40αρια του καλοκαιριού έκαναν αισθητή την ... παρουσία τους στην Πάτρα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

κακοκαιρία Daniel που ενέσκηψε τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα προκάλεσε ασύλληπτες καταστροφές στην Θεσσαλία με χωριά να αφανίζονται από το χάρτη εξαιτίας του τεράστιου όγκου βρόχινου νερού. Άμεση ήταν και σε αυτή την περίπτωση η αντίδραση των Πατρινών που έσπευσαν να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς.

*Λίγες μέρες μετά η Πάτρα μετατρέπεται ξανά σε Βενετία εξαιτίας της νεροποντής

*Το φθινόπωρο ο εγκέλαδος ... θυμήθηκε την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Μέσα σε 12 ώρες καταγράφηκαν 14 σεισμοί στον Κορινθιακό κόλπο!

*Χιλιάδες ήταν αυτοί που και στην Αχαΐα έσπευσαν να ψηφίσουν το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην εκλογική διαδικασία του Σεπτεμβρίου

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

*Γεμάτος ειδήσεις ο Οκτώβριος φιλοξένησε τις 5 από τις 31 μέρες του το 2ο Φεστιβάλ Υποδοχής των Πρωτοετών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Φυσικά οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές  μονοπώλησαν το πρώτο μισό του μήνα το ειδησεογραφικό ενδιαφέρον και την τοπική επικαιρότητα.

*Το κέντρο της Πάτρας πλημμύρισε και πάλι από τη νεροποντή του Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να θυμίζουν... κανάλια και να σημειωθούν ακόμη και εγκλωβισμοί ανθρώπων μέσα σε κτίρια και αυτοκίνητα!

*Το κρουαζιερόπλοιο «Queen of the Οceans» αποχώρησε από το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας μετά από 3,5 χρόνια!

* Η εντυπωσιακή χολιγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε τον Οκτώβριο στην Ηλεία για την ταινία στην οποία υποδύεται την Μαρία Κάλλας και μαγνήτισε τα παγκόσμια φλας.

* Η Πάτρα ντύθηκε και πάλι σε Ροζ χρώμα «πήραν» οι δρόμοι της Πάτρας, αφού και το 2023 η συμμετοχή στο Pink the city ήταν μεγάλη.

* Τέλος του μήνα κι ένας νέος θεσμός γεννιέται στην Πάτρα και αφορά στην κορυφαία γιορτή της πόλης, το Καρναβάλι της, το μεγαλύτερο και παλαιότερο της χώρας.Ο λόγος για την Καρναβαλική Ακαδημία Πατρών.

*Τα έργα συντήρησης στις εμβληματικές σκάλες της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα ολοκληρώθηκαν μετά από μήνες εργασιών και οι κλίματα παραδόθηκε για τις βόλτες των Πατρινών

*Πανελλήνια αίσθηση προκαλεί η περίπτωση της νεαρής μητέρας από την Κάτω Αχαΐα πουέχασε τα δυο παιδιά της σε έναν χρόνο!

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

*Η κακοκαιρία επανεμφανίστηκε και πάλι στην Πάτρα στη διάρκεια του Νοεμβρίου, προκαλώντας επίσης μια σειρα προβλημάτων με κατολισθήσεις και πλημμύρες σε πολλά σημεία του νομού Αχαϊας.

*Αρχές Νοεμβρίου φεύγει από τη ζωή ο σπουδαίος Πατρινός ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

 

*Η πολιτική αναταραχή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τις αποχωρήσεις μελών από το κόμμα, δεν άφησε ανεπηρέαστη και την Αχαϊα.

*Περίπου στα μέσα του μήνα ο Προαστιακός σιδηρόδρομος της Πάτρας εκτροχιάζεται στο ύψος της οδού Γούναρη και η είδηση από την Πάτρα πρωταγωνιστεί στα δελτία ειδήσεων

 

 *Ο π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος, Αγιοκατετάγη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και οι καμπάνες στην Πάτρα χτυπούσαν χαρμόσυνα.

* Επεισόδια σημειώθηκαν και στην φετινή πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

*Λίγες εβδομάδες πριν τις γιορτές οι Πατρινοί αντικρύζουν τα βράδια περίεργα φώτα στον ουρανό και αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Οι απορίες λύνονται όταν διαπιστώνουν οτι έρχονται από επιχείρηση στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

*Οι εργασίες σ΄ ένα από τα πιο γνωστά κτίρια της Πάτρας, στα Υψηλά Αλώνια, το κτίριο του παλιού Σταυριανού που φιλοξένησε πολλές γενιές πατρινών και ταυτίστηκε με τις μνήμες της πόλης και τον χώρο της Εστίασης, ολοκληρώθηκαν σε ό,τι αφορά το ισόγειο μετά από τρία περίπου χρόνια.

*Χριστουγεννιάτικο δώρο το εξιτήριο για ένα μωρό που γεννήθηκε μόλις 600 γραμμάρια σε σχεδόν 6 μήνες κύησης αλλά κατάφερε να βγει νικητής έπειτα από 5 μήνες παραμονής σε θερμοκοιτίδα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

*Ο Δεκέμβριος στα μισά του επεφύλαξε άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη για την περιοχή. Ο 29χρονος αστυνομικός Χρήστος Κουρουνιώτης από τα Δεμένικα της Πάτρας, σκοτώνεται στον Ασπρόπυργο, στη διάρκεια καταδίωξης. Λίγες μόνο μέρες πριν ένας συνάδελφός του χαροπάλευε επί ημέρες στο νοσοκομείο, χτυπημένος από μια φωτοβολίδα έξω από γήπεδο. Το γεγονός είχε προκαλέσει ξεσηκωμό στις τάξεις των αστυνομικών και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις