Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Νικολία χαμογελάει ξανά μετά την επέμβαση- Τι λέει στο thebest η μητέρα της από το Ανόβερο

Η Νικολία χαμογελάει ξανά μετά την επέμβ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Κάνει ασκήσεις φωνητικής

Σε φάση αποκατάστασης είναι η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα που ταξίδεψε ως το Ανόβερο προκειμένου να χειρουργηθεί.

Η μικρή συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία της και το ταξίδι σωτηρίας εξασφάλισαν απλοί άνθρωποι που θέλησαν να βοηθήσουν μετά από τη γνωστοποίηση του προβλήματός της. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια και πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν. 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η μητέρα της, Ιωάννα Μπακοπούλου, «όλα πήγαν καλύτερα και από αυτό που περιμέναμε. Τώρα είμαστε σε φάση αποκατάστασης. Η Νικολία δεν είναι σε θέση να μιλήσει καθώς η επέμβαση ήταν κοντά στις φωνητικές χορδές. Ήταν κάτι αναμενόμενο, το γνωρίζαμε ότι θα συμβεί. Μας γράφει και διαβάζουμε τα χείλη της. Προς το παρόν κάνουμε ασκήσεις φωνητικής, είναι ακόμη νωρίς. Είναι όμως καλά και μάλιστα θέλησε να αναρτήσουμε μία φωτογραφία μετά το χειρουργείο για να δουν οι άνθρωποι που μας βοήθησαν να κάνουμε αυτό το ταξίδι ότι τα καταφέραμε όλοι μαζί .

Μας ενημέρωσαν ότι ο όγκος αφαιρέθηκε εντελώς και μάλιστα δε θα χρειαστεί να ακολουθήσει το παιδί κάποια άλλη θεραπεία. Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για τον κόσμο που μας βοήθησε».

Να θυμίσουμε ότι το παιδί αντιμετώπιζε ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό και που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, αφού όσο μεγαλώνει προκαλεί συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, γεγονός που μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις