Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγίου Νικολάου: Έτοιμες οι εμβληματικές σκάλες, αλλά απομένουν φωτισμός και περιβάλλων χώρος- ΦΩΤΟ

Αγίου Νικολάου: Έτοιμες οι εμβληματικές ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα έργα συντήρησης στις υπόλοιπες σκάλες που ενώνουν την Άνω με την κάτω πόλη

Τα έργα συντήρησης στις εμβληματικές σκάλες της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα έχουν ολοκληρωθεί και έχουν παραδοθεί για τις βόλτες των Πατρινών, ωστόσο «υπάρχουν ακόμα μερικές λεπτομέρειες που εν ευθέτω χρόνο θα υλοποιηθούν» επισημαίνει στο thebest.gr o Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής, Χρήστος Κορδάς.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, η λεπτομέρεια για την πλήρη ολοκλήρωση του έργου, είναι ο φωτισμός στις σκάλες ο οποίος «θα γίνει με την επόμενη εργολαβία, δηλαδή αυτή για τα έργα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου. Τότε θα γίνει και η εγκατάσταση των φανοστατών στο συγκεκριμένο σημείο. Από την σημερινή εργολαβία δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα. Ο φωτισμός δεν ανήκει στην εργολαβία για την συντήρηση των σκαλιών, αλλά στην δεύτερη εργολαβία της ανάπλασης της Κάτω Πόλης». 

Η φύτευση νέων δέντρων στον περιβάλλοντα χώρο, επίσης δεν περιλαμβάνεται στη εργολαβία για την συντήρηση των σκαλιών.

Προς το παρόν, όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο περιβάλλοντας χώρος, έχει ακόμα κάποιες εκκρεμότητας, καθώς μπάζα και σίδερα από τα έργα που έγιναν παραμένουν στο σημείο.

Επίσης, σε εκκρεμότητα παραμένουν τα έργα συντήρησης στις υπόλοιπες σκάλες που ενώνουν την Άνω με την κάτω πόλη, όπως της Γεροκωστοπούλου και της Πατρέως, ενώ έχουν ολοκληρωθεί της Τριών Ναυάρχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις