Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποκαλυπτήρια για το πρώην κτίριο Σταυριανού στα Ψηλαλώνια- Τι θα φιλοξενήσει και πότε

Αποκαλυπτήρια για το πρώην κτίριο Σταυρι...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει οργασμός εργασιών και ήδη ο χώρος που θα λειτουργήσει ως σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας στο ισόγειο, έχει πάρει την τελική του μορφή

Οι εργασίες σ΄ ένα από τα πιο γνωστά κτίρια της Πάτρας, στα Υψηλά Αλώνια, το κτίριο του παλιού Σταυριανού που φιλοξένησε πολλές γενιές πατρινών και ταυτίστηκε με τις μνήμες της πόλης και τον χώρο της Εστίασης, ολοκληρώθηκαν σε ό,τι αφορά το ισόγειο μετά από τρία περίπου χρόνια, καθώς υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξή τους.

Στο Σταυριανό των Υψηλών Αλωνίων το 1980 - Εκεί που... χτύπαγε η καρδιά της μαθητιώσας νεολαίας

Η αγορά του ακινήτου από την εταιρεία Ten Brinke έγινε στα τέλη του Ιανουαρίου του 2020 ωστόσο οι εργασίες ξεκίνησαν πυρετωδώς από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει οργασμός εργασιών και ήδη ο χώρος που θα λειτουργήσει ως σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας στο ισόγειο, έχει πάρει την τελική του μορφή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η έναρξη λειτουργίας του, θα είναι πριν τα Χριστούγεννα. Στον πρώτο όροφο, εκεί δηλαδή που στεγάζονταν ένα από τα θερινά σινεμά της Πάτρας, το Ούφα, αναμένεται να γίνουν γραφεία, με τα έργα όμως αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να θυμίσουμε ότι το κτίριο τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του ως καφενείο είχε περάσει στα χέρια της οικογένειας Νικολετάτου και στη συνέχεια το είχε πάρει η Εθνική Τράπεζα.

Η Ten Brinke Hellas που έχει αναλάβει την κατασκευή είναι μία από τις μεγαλύτερες και ανερχόμενες εταιρείες στο τομέα του real estate η οποία αγοράζει εκτάσεις και κατασκευάζει επαγγελματικά κτίρια super markets, logistics, retail parks, shopping centers, ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και οικιστικά συγκροτήματα. Στην Πάτρα έχει αναλάβει και την κατασκευή του εμπορικό κέντρο στην πρώην ΑΒΕΞ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις