Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κινηματογραφική κλοπή στο κοσμηματοπωλείο Μέντης, στη Ρήγα Φεραίου

Πάτρα: Κινηματογραφική κλοπή στο κοσμημα...

Σεκιούριτι προσπάθησαν να τον πιάσουν αλλά κατάφεραν να πάρουν πίσω τα κλοπιμαία

Κινηματογραφική κλοπή, με πρωταγωνιστή έναν… άτυχο δράστη, που τελικά έφυγε με άδεια χέρια, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κοσμηματοπωλείο Μέντης επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr  στον χώρο του καταστήματος σημειώθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές και φαίνεται πως ο δράστης εκμεταλλεύτηκε  τη μουσική και τη φασαρία στην καρναβαλική Πάτρα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης, αναρριχήθηκε χρησιμοποιώντας μία σκάλα αλουμινίου, από το πίσω μέρος κεραμοσκεπής, έβγαλε κάποια κεραμίδια και με αιχμηρό αντικείμενο άνοιξε τρύπα στην εσωτερική ψευδοροφή, από την οποία μπήκε μέσα σε αυτό.

 

Με γρήγορες κινήσεις άδειασε τις προθήκες, αρπάζοντας 109 ρολόγια, 7 λουράκια ρολογιών και στιλό συνολικής αξίας 150.000 ευρώ. 

Επίσης άρπαξε αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από πολύτιμα μέταλλα η αξία των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

Ωστόσο τα σχέδια του χάλασε ο συναγερμός ο οποίος χτύπησε  και στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι, που τον εντόπισαν την ώρα της διαφυγής του.

Αν και όπως ανέφεραν προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, δεν τα κατάφεραν, όμως μπόρεσαν και πήραν το σακίδιο με τα  κλοπιμαία, με αποτέλεσμα  να φύγει με άδεια χέρια.

Όλα όσα βρίσκονταν στο σακίδιο, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες και σε βάρος του δράστη, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, για διακεκριμένη κλοπή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις