Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξύπνησε ο 11χρονος που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Παίδων, μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Πάτρα: Ξύπνησε ο 11χρονος που είχε διασω...

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας

Καλές είναι οι εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας 11χρονου, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, μετά από ατύχημα με ποδήλατο.

 Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που το παρακολουθούν. Στο πλευρό του 11χρονου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά τη Μεγάλη Δευτέρα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο που διήρκεσε έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.

Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και οι συνεργάτες του.

Το παιδί τραυματίστηκε όταν κάνοντας ποδήλατο σε περιοχή του Μεσολογγίου έχασε τον έλεγχο και “καρφώθηκε” σε μάντρα, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις