Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερις Πατρινοί, από τα Αραχωβίτικα, έδειξαν ότι και οι λίγοι μπορούν!- Αποστολή αγάπης προς τη Θεσσαλία-ΦΩΤΟ

Τέσσερις Πατρινοί, από τα Αραχωβίτικα, έ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς, για τους πληγέντες της Θεσσαλίας, προχώρησαν τέσσερις συμπολίτες μας, από τα Αραχωβίτικα.

Οι Πέτρος Κανελλακόπουλος, Μαρία Πετροπούλου, Έλενα Ζυγουρίτσα και Κώστας Φωτογιαννοπουλος, θέλοντας να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, προχώρησαν στην συλλογή ειδών.

Ο κ. Κανελλακόπουλος, μιλά στο thebest.gr για την κίνησή τους: «Πήραμε την πρωτοβουλία τέσσερις κάτοικοι των Αραχωβιτίκων και φτιάξαμε μια αποστολή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας.  Εκτός από εμάς τους τέσσερις, στην συλλογή των ειδών βοήθησαν και γνωστοί, φίλοι, κάτοικοι του χωριού αλλά και όμορων κοινοτήτων, της Ερατινής, του Ψαθοπύργου και του Αγίου Βασιλείου».

Η πρώτη αποστολή με τα είδη ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί, θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλία την Παρασκευή. Αρχικά, θα μεταφερθούν στο Ρέντη, που θα «μεγαλώσει» η αποστολή με παλέτες νερό που προσφέρθηκαν από εταιρία της Κρήτης και εν συνεχεία όλα μαζί θα παραδοθούν στον Παλαμά Καρδίτσας, έπειτα από συνεννόηση που υπήρξε με τον Δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου.

Αξίζει να αναφερθεί, η σημαντική συμβολή και των τριών παιδιών του κ. Κανελλακόπουλου, της Νεφέλης, της Λυδίας και του Πάρη, που έφτιαξαν με την βοήθεια των συμμαθητών του, το δικό του πακέτο αλληλεγγύης, γράφοντας, μάλιστα, επάνω του «Σας αγαπάμε, σας αγαπάμε».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις