Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα «βουλιάζει» ακόμη και τις καθημερινές- Έκανε το μεγαλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του

Το Χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα «βουλιάζει...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Το σκι και το snowboard στα πάνω τους...

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα  στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το σαββατοκύριακο που πέρασε. «Ξεπεράσαμε τους 10.000 επισκέπτες το προηγούμενο σαββατοκύριακο και μάλιστα ήταν το καλύτερο στην ιστορία του χιονοδρομικού από πλευράς όγκου εργασιών, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που έχουμε» επισημαίνει στο thebest.gr o Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Αλέξης Άγριος.

«Το θετικό είναι ότι ακόμα και τις καθημερινές, το πάρκινγκ μας είναι γεμάτο και έχουμε πάρα πολύ κόσμο».

Σε ό, τι αφορά τον καιρό, όπως λέει κ. Άγριος, είναι καλός και οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές για τη χιονοδρόμια «όποιος και να επιλέξει να κάνει χιονοδρομία αυτή την περίοδο είναι οι καλύτερες συνθήκες». Για το επόμενο χρονικό διάστημα όπως μας είπε «τα μηνύματα για τον καιρό είναι θετικά. Ακόμα δεν ξέρουμε μέχρι πόσο θα τραβήξει γιατί είναι νωρίς αλλά θεωρούμε ότι ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι και θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες».

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων είναι ότι ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες: «Το συγκριτικό πλεονέκτημα το δικό μας είναι ότι έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα από οικογένειες. Από τη μια έχουν το πάρκινγκ που είναι πολύ κοντά και από την άλλη μπορούν να έχουν δίπλα τα παιδιά τους για να μπορέσουν να κάνουν το άθλημα που θα επιλέξουν. Επίσης, προσελκύουμε και επισκέπτες που χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ, παρκάρουν ακριβώς δίπλα από το χιονοδρομικό και μπορούν να πάνε στο σαλέ, να πιούν τα ζεστά ροφήματα και να γευτούν τα φαγητά που φτιάχνουμε. Το χιονοδρομικό ενδείκνυται για όλα τα κοινά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα της χιονοδρομίας».

Ποιο είναι παραδοσιακά το άθλημα με τη μεγαλύτερη ζήτηση; Ο κ. Άγριος, λέει ότι είναι το σκι και αμέσως μετά το snowboard αλλά στατιστικά η ζήτηση για το σκι είναι στο 75% και για το snowboard στο 25%. «Πέρα από αυτά τα δυο αθλήματα, όποιος θέλει μπορεί να έρθει να πάρει ένα έλκηθρο ή να επιλέξει να κάνει snowmobile σε μια ωραία διαδρομή κάτω από τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού».

 

Διαβάστε επίσης στο sportin.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις