Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή Δίκη Τεμπών
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και συγκίνηση στην Κεφαλονιά για το θάνατο της Αγγελικής χήρας Άγγελου Παπαδάτου στα 84 της χρόνια

Θλίψη και συγκίνηση στην Κεφαλονιά για τ...

Ήταν μητέρα 5 παιδιών, μία απλή, ευγενική γυναίκα και καλή οικογενειάρχης - Ο γιος της Γεράσιμος Παπαδάτος είναι πρόεδρος της κοινότητας Πυργίου στους πρόποδες του Αίνου

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα στο Πυργί, στις πλαγιές του Αίνου, η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Αγγελικής χήρας Άγγελου Παπαδάτου, στα 84 της χρόνια. Η Αγγελική Παπαδάτου με καταγωγή από την Πρέβεζα, ήταν μητέρα του Προέδρου της Κοινότητας Πυργίου, Γεράσιμου Παπαδάτου.

Η εκλιπούσα υπήρξε μία αγαπητή γυναίκα, με διακριτική παρουσία και ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία, μία καλή οικογενειάρχης, μητέρα πέντε παιδιών, του Χαράλαμπου Παπαδάτου, επιχειρηματία εστίασης στη Σάμη της Κεφαλονιάς, του Βαγγέλη Παπαδάτου, υπεύθυνου ξενοδοχειακής μονάδας στη Σκάλα, του Γεράσιμου (Μάκη) Παπαδάτου, της Σοφίας Παπαδάτου και της Ασπασίας Παπαδάτου.

Η Αγγελική Παπαδάτου είχε χάσει τον αγαπημένο της σύζυγο που ήταν το στήριγμα και η συντροφιά της τον Μάιο του 2019. Είχε τη χαρά να δει εν ζωή και πολλά εγγόνια.

Ο ξαφνικός θάνατος της σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση στην Κεφαλονιά αλλά και στην Πάτρα καθώς μέλη της οικογένειας της όπως ο Χαράλαμπος έχουν στενούς συγγενικούς δεσμούς με την πόλη. Η απώλεια της αφήνει ένα κενό που γίνεται αισθητό σε όλους όσοι τη γνώρισαν και την εκτιμούσαν.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Τετάρτη 1η Απριλίου 2026 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Κοιμητήριο του Τσακαρισιάνου στο Πυργί όπου και ετάφη.

Ο σύζυγος της Άγγελος Παπαδάτος είχε επί πολλά χρόνια διατελέσει επίτροπος στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Τσακαρισιάνο.

Όπως είδαμε στην ανάρτηση του kefaloniapress.gr, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Πυργιού «Ο Αίνος» εξέφρασε τα συλλυπητήρια & τη συμπαράστασή του στην οικογένεια της εκλιπούσης με το ακόλουθο μήνυμα:

"Έφυγε από κοντά μας η συγχωριανή μας Αγγελική Παπαδάτου, χήρα Άγγελου. Η εκλιπούσα μητέρα του Προέδρου της Κοινότητάς μας Γεράσιμου Παπαδάτου.

Στον αγαπητό Πρόεδρό μας και στην οικογένειά του εκφράζουμε από καρδιάς τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ευχόμαστε ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο για αυτή τους την απώλεια.

Καλό Παράδεισο αγαπητή κυρία Αγγελική".

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το μήνυμα του γιου της Γεράσιμου Παπαδάτου: «Καλό ταξίδι στο φως, μανούλα μου. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες. Αναπαύσου τώρα στην αγκαλιά των αγγέλων».

Η Αγγελική Παπαδάτου ήταν μία απλή, εργατική γυναίκα που αγαπούσε πολύ την οικογένεια της. Μέχρι την τελευταία στιγμή φρόντιζε το σπιτικό της, είχε την έγνοια των παιδιών και των εγγονιών της και καμάρωνε για την όμορφη οικογένεια της.

Τα καλοκαίρια, παλιότερα πάντα κατέβαινε στη Σάμη σχεδόν καθημερινά και βοηθούσε ιδίως τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο στο κατάστημα εστίασης της οικογένειας.

Η ξαφνική απώλεια της πραγματικά σόκαρε και σκόρπισε μεγάλη θλίψη και λύπη.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις
Κοινωνία
["\u03a0\u03ac\u03c4\u03c1\u03b1-\u0394\u03c5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u0395\u03bb\u03bb\u03ac\u03b4\u03b1","\u039a\u03b5\u03c6\u03b1\u03bb\u03bf\u03bd\u03b9\u03ac","\u0391\u03c0\u03ce\u03bb\u03b5\u03b9\u03b1","\u0391\u03b3\u03b3\u03b5\u03bb\u03b9\u03ba\u03ae \u03a0\u03b1\u03c0\u03b1\u03b4\u03ac\u03c4\u03bf\u03c5"]
826184
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Ειδήσεις