Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ξεπούλησαν τα Never Surrender, τα κραυγαλέα sneakers με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ

Ξεπούλησαν τα Never Surrender, τα κραυγα...

Οσα υπέγραψε σε live show έφθασαν τα 9000 δολάρια και έγιναν sold out...

Δεν τα λες βέβαια ούτε φίνα, ούτε κομψά.

Εμφανώς φλερτάρουν με το εθνικιστικό κιτς…  Όμως τα δέκα ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών που υπέγραψε live ο πρώην πρόεδρος των HΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πουλήθηκαν αστραπιαία για 9000 δολάρια! Ο λόγος για τα sneakers που λάνσαρε ο Τραμπ, την επόμενη της καταδίκης του από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 354,9 εκατομμύρια δολάρια για την υπερεκτίμηση της καθαρής αξίας της εταιρείας του προκειμένου να εξαπατήσει τους δανειστές του.

Στα παπούτσια που ονομάζονται «The Never Surrender» κυριαρχεί το χρυσό και τα στοιχεία της αμερικανική σημαίας, αλλά και το αρχικό γράμμα Τ.  Ξεπούλησαν σε λίγες μέρες με τιμή 399 δολάρια τα 1000 κομμάτια αλλά ειδικά εκείνα τα 10 που… άγγιξε το χέρι του Τραμπ είχαν αντίτιμο 9000 δολάρια και ήταν τα πιο περιζήτητα, γεγονός που έθιξαν ακόμα και οι Times.

Τα πιο ακριβά και πολυσυζητημένα, αναδείχθηκαν σε λαμπερό promo show στη Φιλαδέλφια και τα υπέγραψε επί τόπου, ξεσηκώνοντας τους αμετανόητους θαυμαστές του. Στην σελίδα του στο διαδίκτυο διακινεί πάντως δύο εκδόσεις αθλητικών παπουτσιών καθώς και αρώματα. Όπως επισημαίνεται: «Τα Trump Sneakers δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Donald J. Trump, την Trump Organization ή οποιαδήποτε από τις αντίστοιχες θυγατρικές ή εντολοδόχους τους. Η 45Footwear, LLC χρησιμοποιεί το όνομα, την εικόνα και το ομοίωμα του Trump βάσει συμφωνίας άδειας χρήσης». Και όπως φαίνεται υπάρχουν πολλοί επίδοξοι αγοραστές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View